Logi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 İskambil kağıtlarıyla yapılan illüzyonları hepimiz biliriz. Teee çocukken Sermet Erkin bir televizyon programında göstermişti bunu. Ben de size gösteriyorum. Numarayı. Önce nasıl yapıldığını göstereyim. Elimize 3 adet iskambil kağıdı alıyoruz (ortadaki kart hileli aslında) gidiyoruz bir yada birkaç arkadaşımızın yanına. Hafiften saf olmaları tercih meselesidir. Kartlarımızı arkaları dönük bir şekilde gösteriyoruz. Dikkat edin ama asla ön tarafları gözükmemeli. Olur da gözükürse ön tarafları işi şakaya alın. Misal şu şekilde gösterebilirsiniz kartları: [spo][/spo] Elimizde 3 adet kart olduğuna izleyicilerimizi inandırdıktan sonra iş kartları yavaşça açmaya geliyor. İşin püf noktası burası, bol bol çalışılmalı. Şöylecene açıyoruz kartları: [spo][/spo] Sonra kartları kapatıp izleyicilere soruyoruz. En üstteki kartı hatırlıyor musunuz diye. Birçoğu sinek iki der, diyemeyenler de çıkabilir. Emin misiniz, son kararınız mı vb sorularla iyice azıcık sıktıktan sonra izleyicileri en üstteki kartımızı açıyoruz veeee: [spo][/spo] "O da nesi ? Burda sinek ikili yok muydu ? Noluyo, nasıl oldu bu ?" vb tepkiler gelebileceği gibi "sie lan vardır bunda bişey" vb tepkiler de gelebilir. Sakin olun. Kartları isteyen bi cingöz kesin çıkar. Size kalmış öyle bi durumda ne yapacağınız. Şimdi gelelim hileye. Gerçekten 3 tane kartımız vardı ama ortadaki kart hileli idi. Ahanda ortadaki kart şöyle bi şey: [spo][/spo] Kes, yapıştır, kopyala ile kolayca yapabilirsiniz bu kartı. Öyle işte. Sıkıntı insana neler yaptırıyor. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:54 tarihinde, Logi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 daha açıklayıcı olabilirmiş ama genede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Olay şöyle bende yapıyordum... Ama benimkiler As Papaz Kız ve Joker'di(Vale Değil ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 güzel hilede desteye yazık kartı kes yapıştır yaptıktan sonra deste kullanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 işte o yüzden eski atılacak desteden bi kaç kağıt alıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ahah sondaki kartı görünce güldüm böyle alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bende yarıldım gece gece, yazıları okumadan son resme bakınca :D yatiim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 İlüzyonist bir arkadaşım vardı, sayesinde protez parmaklar, hileli mendillerle birkaç numara yapmışlığım var zamanında. Her bir basit numara için 1 şişe Chivas Regal idi fiyatı adinin hehe Bir salon dolusu insana aynı anda aynı kart oyununu yaptığında ve tüm vaatlerime rağmen ağzını açmamasından sonra hevesim kayboldu ^^ Kart oyunları yapması en zor numaralardır. Özgürlük Anıtı'nı yokmuş gibi göstermek için milyon dolarlık ayna düzenini parası olanlar kurabilir ama kart oyunlarında tüm maharet ellerde ve izleyici psikolojisini takip edebilmekte. Seyircileri dikkatlice izlemek, numaraya uyanan birisini fark eder etmez alakasız sorular ya da hareketlerle dikkat dağıtmak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bozuk para trickleri daha mühim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çalışıyomu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Gavurun "close-up magic" dediği el çabukluğu maharet türünden bozuk para oyunları da tabii ki kart oyunlarıyla aynı kategoridedir. Mühimdir o da evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar