Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 i podum kafayı yedi kulaklığın tek tarafından ses geliyo(kulaklık bozuk değil bütün kulaklıklardan öyle) bilg. bağlamada da problem vardı restore yaptım biraz geçti gibi amerikadan alındı ve izmirdeyim nası tamir ettircem napcam bi önerisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eski itfayenin orada bilgisayarcılar olbim filan oraya git anlat derdini büyük ihtimalle servise istanbul a gönderirler garanti belgesini de yanına al belki işe yarar bende Creative vardı yurt dışından gel mişti benim kinin garantisini onaylamışlardıı şansını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 format at, hold moda getir sonra ac, menu ve ortadaki tusa apple ikonu gelene kadar bas ya da hiltonun önünde durdugunda soluna gelecek sekilde 100 metre ilerde apple&bilkom var onlara sor :) ayrıca formatladıktan sonra linux kurmayı dene 5g veya nanoysa ama garantisi yok linux ün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ne linuxu ya 20lik eski nesil benim:) 1.5 seneyi de geçti baya garantisi olduğunu sanmıyorum ama denym sağolun yardımlanırız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 format attım hatta restore yaotım komple bağlantı problemleri ok ama tek taraftan ses geliyo hala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o zaman bilkom'a götür zaten ipodun teknik servisini onlar sağlıyor bi baksınlar ama istanbula gönderelim derlerse 2 kere düsün aletin en ucuz parcası 40 eurodan baslıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yapma ya..nano alrm artık eskidi ztn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar