UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Arklar benım bılgısayarda sole bı sorun var...Mesela mıkrofonla konusurken sesım az gıdıo bunun dısında ses kaydı yaparken sesımı cok az duyuorum cok fazla acmam gerekıyor sesı....Mesela bı kac sene oncekı pcımde bole sorun yoktu ..Yanı en azından msnden konustugumda karsıdakıler sesımı rahatca duyabılıyordu...Halbukı volumedekı ayarlardan mıkrofon sesını en yuksege cıkardım yukselttım yanı ..Hala aynı sorun devam edıo bı kac mıkrofon deıstırdım gecmedı..Onerebılıcegnız seyler var mı bana yapmam gereken pcde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mikrofon gelişmiş ayarlarında "boost" gibi bir ayar olmalı. Onu seçtinmi sorununu giderebilirsin. [spo][/spo] [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 22:52 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 onuda secmıstım aslında yanı bı cozum bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar