Tolme-eu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu addons'u yenı kurdum ıcınden cıkamadım bar'ları fln nasıl ayarlarım yardım edebılıcek warsa solesın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Haritanin oraya yuvarlak bir simgesini eklior oradan tüm ayarları kolayca yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cidden bu ui kullanma olayını anlatın deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ui kullanma olayini aratip da abso'nun newbie'ler icin guide'ini okuyarak anlayabilirsin. yok eger sen de nurfed'den bahsediyosan... haritanin yanindaki yuvarlak alet parlaksa (beyazsa), ui'nin her parcasini oynatabilirsin. buraya kadar anlamissindir. simdi o yuvarlaga sag tikladigin zaman sana bilimum secenekler sunar. neyin ne oldugunu anlamak icin, addon'lari ayarladigin yere gel. tek tek kapatip ac. ne var ne yok gormus olursun. hala bulamamissan, cursed-gaming.com'a girip o addon'un ismini arat, tanimi cikar zaten. isine yaramayanlari kapatir, gerekli olanlari kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar