Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 anaa benim okulun (Lise) yıllığı bile 7.000 $ Sorun bizim okul damı sizin ünilerde mi ? Annamadım[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © [Bu mesaj Stefan tarafından 16 September 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sorun sende bence :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 7.000$ yıllık mı? yıllığı kim yapıyorsa deli kar ediyor demek oluyor bu.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Sly-One, 16 September 2003 19:48 tarihinde demiş ki: sorun sende bence :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... +1 olm en o öle 7000. bilkent 6500 dolar lan. sly varya seni çıkmaz sokaklarda abaza eşşekler kovalasın emi.kapatın olm şu small taglerini. [hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 16 September 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ehe ben okulun taksitlerini alsaymışım pederden ben yatırcam die 1.000$ 1.000$ giderdim devlet okuluna $uan altımda lambor. diablo olurdu tüh :([hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 :D[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Malkor, Güvendiğin bir psikolog varsa görüşebilirsin. Ama şunu söyleyebilirim, bazen hayat hikayelerimiz bizim tasarladığımız gibi gitmiyor :([hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben öss sınavından çıktığım zamanı hatırlıyorumda napıcam lan şimdi girdikte nooldu hadi bitti al işte rahatladınmı şimdi yapacak ne bulıcan lan şimdi gibisinden sorular yöneltmeye başlamıştım kendime heh boşluğa düşüyosun resmen bide ben kazandımda nooldu konusu var konya selçuk yani tercih yapmayıp bu yıl girseydim keşke diyorum bide şu açıdan bakıyorum tabi seni öldürmeyen şey, güçlendirir(xp kazanıyorum konyada ehu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Hayat değişir... Liseye kadar hayat ciddi değildir, belkide yaşın verdiği tecrübenin bir sonucu belki de liseden sonraki dönemin havası, sosyal ortamı ama sonuç bu. Değişiveriyor hayat bir anda gerçekler yüzüne bir tokat gibi çarpıyor insanın, soru sormaya başlıyor insan ve ilk sorusu muhtemelen şöyle olur; "Eee şimdi ne olacak?" ya da "Gelecekte ne yapacam?" 11 Eylül tarihi hayatıma bir mil taşı olarak koydum, çünkü o gün üniversiteye kaydımı yaptırttım ve temelli olarak kapattım lise defterimi; derfterlerde biriktirdiğim şiirler, aşık olduğum kızlar, okulu kırdığım günleri, kopya münasebetleri, platonik dikenlerimi, kuruttuğum çiçeklerimi,kurşun kalem kokusunu, tebeşir tozunu... Bıraktım hepsini geride, gerçek dünyama uyanmadan önce gördüğüm bir rüya olarak kaldırdım rafıma. Artık geçmişim zamanını bir rafda tozlanmak üzere geçiren bir kitap gibi bekliyor. Kapattım lise defterimi, şiirlerimi, platoniklerimi ve kurutuğum çiçekleri...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Absolut, 16 September 2003 14:14 tarihinde demiş ki: Lise sonu sendromu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Haklısın...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar