Sphere Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Arkadaşlar kendimce kısa sürede STIR ME UP ı BUFF ME UP yaptım.Ingılızcem fazla iyi olmadıgı icin biraz dandik olabılır artık kabul ediverin.Bana bazı yerler cok kötü gibi geldi ama siz bi bakıverin. Degisebilecek yerler varsada söyleyin. BUFF ME UP, BUFF ME UP Make it health , make it AC BUFF ME UP, BUFF ME UP I like that, priest you’ve got me I can see you standing there Checkin’ out the weapon I wear But priest tell me first what's on your charachter I know that you want me to Make you feel like your my weapon So priest get me in colony zone That's right it's gotta be all or nothing Don't make me wait Let me know that ya want my party I don't wanna go colony zone alone You can stay as long as colony zone is Shining in my little party I just gotta have you by my party I don’t wanna go colony zone alone In Colony zone I gotta have you by my side BUFF ME UP, BUFF ME UP Make it health , make it AC BUFF ME UP, BUFF ME UP I like that, priest you’ve got me X2 I know I've been watching you You've been checkin’ on my weapon to Oh priest, do you have buff enough for me Do just what ya gotta do I can taste the death in you Oh priest, let me take a buff in you That's right it's gotta be all or nothing Don't make me wait Let me know that you want my party I just gotta have you by my side I don’t wanna go colony zone alone In colony zone I gotta have you by my side BUFF ME UP, BUFF ME UP Make it health , make it AC BUFF ME UP, BUFF ME UP I like that, priest you’ve got me X2 Seni istiyorum… Seeeking ac sakin korkma Partiye alicam anlasana Seeking ac sakin korkma Partiye alicam bunu anlasana… BUFF ME UP, BUFF ME UP Make it health , make it AC BUFF ME UP, BUFF ME UP I like that, priest you’ve got me Seni istiyorum… Seeeking ac sakin korkma Partiye alicam anlasana Seeking ac sakin korkma Partiye alicam bunu anlasana… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 masdmasmasdmsaudasm güsel olmus dostum emee sayg1 tebrikler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Denemen Yeter Gercekten Güzel Olmus BEnce Tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Unkapanına qel beklerim kaest yapcem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eheh gerçekten güzel olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar