Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Merhaba, Paypal hesabımla, 2 gün önce POWER UP STORE den bir şey almaya çalıştım almadı. Sonra yanda ufak bir link vardı ona tıkladım. Expanded number diye bir şey istiyordu. Bu ne bune derken. 3 sefer hatalı girdim numarayı. Şimdi paypalda kart disable edildi felan dedi. Sonra kart ekleden yeniden aynı kartı eklemeye kalktığımda eklemiyor. Fax çekin felan gibi birşeyler diyor. Nedir bu expanded tekrar bu kartımı nasıl kullanmaya başlarım. Premium alcam alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Limitini Arttirmak icin gerekli olan numara.. hesap ekstrenin üzerinde geliyor.. bankanin müşteri hizmetlerini arayarak yeniden aktif hale getirebilirsin kredi kartini paypal icin.. ayrica Bahsettigin numarayida ogrenebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yani benim kartımı iptal eden paypal değildi. Banka güvenliği. ve banka açacak. Tamam umarım dediğin gibidir. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Evet.. Orda Yazan YAzıda Zaten Bankanızın Musteri Hizmetleri İle ßaglantı Kurun Anlamina Gelen Bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tamam birazdan kurayım bi bağlantı :P tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Reja Ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 klc bizim arka söledim klc i kes die seni tan1m1o k dedi itemlerini sayd1m herif korktu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Pk Yapmiorum ben.. Bazen Alperlerin partiye swifter olarak giriorum cibildak olarak Şu Level Kasma İşi Bitsin Ozaman ßakaris =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 olm o kadar korktuki senden seni görse alt + f4 sadece su satt11n kemeri söledim korktu bide üstüne +8 cb i falan duyunca bay1ld1 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [spo]LoL =P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 expanded number ı bulamadım extrade :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 birdahaki ekstrende gelir.. yeni dediyse.. ama kredi kartini online alis verise actirmak icin bankanin musteri hizmetleri ile gorusmen gerekior.. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:17 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yeni demeye başladı ama ben bunu şimdi öğrenmek istiyorum. KAFAYI KIRACAM ARTIK müşteri hizmetlerini aradım o ne diyo. Expended genişletmek felan filan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu 3 üncü ve son kart bunu kayıt ederken paypaldan gelen otomatik mail. aşağıda. [spo]Dear XXXX xxxxx, This is a reminder that we need you to enter your Expanded Use Number. Your unique Expanded Use Number was sent to your credit card ending in 4553 on Apr. 6, 2006. Until you enter your Expanded Use Number, you may be limited in the amount of money you are able to send. To find out how much you can send before entering your Expanded Use Number: 1. Log in to your PayPal account. After you have entered your Expanded Use number, your enrollment will be complete, and you will be one step closer to becoming Verified. Once you are Verified, your sending and withdrawal limits will be lifted. View your remaining steps to complete the Verification program: As you requested, the PayPal Expanded use Number has just been sent to your credit card. If your card issuer enables you to check your credit card statement online, your Expanded Use Number will be displayed on it in 2-4 working days. Else, you can wait for the hard copy of the statement to be mailed to you by the card issuer.* Once you retrieve your Expanded Use Number, all you have to do is complete the verification process of your PayPal account: click the below link and insert the 4 digits of your Expanded Use Number in the corresponding field: https://www.paypal.com/it/MEM-NUMBERHow to enter your Expanded Use Number PayPal has charged a $1.95 USD Expanded Use Fee to your credit card. You can obtain and enter your Expanded Use Number by following the steps below: 1. In the item description section of your next credit card statement, your 4-digit Expanded Number will be printed next to the $1.95 USD PayPal Expanded Use Fee (example, PayPal 1234*(EXPUSE)). Check your next statement to find your unique Expanded Use Number. 2. Go to https://www.paypal.com/MEM-NUMBER and type in your unique Expanded Use Number.If you access your credit card statement online, it may take up to 4 business days for your Expanded Use Number to appear. If you don't have online access to your credit card statement, please wait for your printed statement to arrive in the mail.* After you have entered your Expanded Use Number, your enrollment will be complete. Thank you for using PayPal! The PayPal Team * PayPal strongly discourages users from calling their credit card companies in order to obtain their PayPal Expanded Use Number before receiving their monthly statements in the mail. If PayPal receives a complaint from Visa, MasterCard, or your card issuer regarding your account, your PayPal account may be permanently closed. -------------------------------------------------------------------------------- PROTECT YOUR PASSWORD NEVER give your password to anyone, including PayPal employees. Protect yourself against fraudulent websites by opening a new web browser (e.g. Internet Explorer or Netscape) and typing in the PayPal URL every time you log in to your account. -------------------------------------------------------------------------------- Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and choose the Help link located in the top right corner of any PayPal page. To receive email notifications in plain text instead of HTML, update your preferences here.[/spo] [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:18 tarihinde, Usko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o olay paypal1n normalde 200 dolar olan limitini kald1r1r s1n1rs1z yapar hepsi bu hata yapm1_s1n hack yersen manyak içeri girersin demek sen suan paypal1n1n limitini kald1rd1n... [spo]tabiki deil xD[/spo] [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:19 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 doğru demişler.. genişlemek.. Standart Paypal Uyeliginde Lİmitin Vardır ( 250 $ olmasi lazim.. ) Toplam alis verisin limiti gectigi zaman guvenlik kodunu ( expended number ) i ister.. limiti kaldirma onayi icin.. senin musteri temsilcisine soyleyecegin.. şey kredi kartimin online alisverisler icin kullanima acilmasini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aynen öle 250 dolar limitini kald1rmak için bide o numaeray1 kullan1on msj1n1 editle o maili sil nolur nolmaz çabuuuuuuuuuuuuuuuuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bankadan bi mail gelmiş (extra ile ilgili mail ) 8XXXPAYPAL--*EXPUSE 4029XXXX33 GBR X ler için özür dilerim, ben koydum onları. kaç rakamlı bu numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 expended 4 haneli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead. If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.* *Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yukardaki hatayı veriyor. Bankayı aradım bizimle alakalı bir şey değil diyo. Şuan kartınız internet alışverişlerine açık felan filan bişeyler diyo. Lütfen yardım. Kaç gündür oyuna giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar