PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaslar benim char mute yemis daha doorusu ben almadam mute yemisti zaten bugün ald1m :D herneyse 3 sorum war mute kaç gün sonra aç1l1r aç1lmas1 için oyunda gm emi pm at1m siteye mi bildiriim bide areste b1ld11n1z gm n1ckler1? cwplar için simdiden tesekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 up and answer piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 çooook eskiden bende yemiştim aresde iken gm sanırım arestides di. power up store dan yazmıştım böle böle die bana online olduğun zamanı yaz dedi. sonra ben bi msg daha çektim şu güler die 2 dakka sonra yeni msg moradona gel yazıyo gittim msg attı can u hear me die yes dedim sonra failed verdi pm'i thanks yazacaktım. moradonda fazla shout atmakdan mute yemiştim 3gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 online gm denk getirirsen açarlar bende yemiştim mage ile moradonda shout yüzüdnden XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mute yemişin GM e nası PM atcan 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Episode_666 pati § 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Mute yemişin GM e nası PM atcan 0_o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mute yemişin GM e nası PM atcan 0_o niye 2 kere oldu ki bu 0_o [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:14 tarihinde, Episode_666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 valla bi arkadasım Nexro_3 usak nerdeyse 4 ay muteli gezdi sadece msn aracılıgı ıle haberlesioduk 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 4 ay m1 ya dün raven party sinde bi sw alam1om adamda attm1yo sw siz kestim hayvanlar1 ya zaten item yoq yapmaya çal1s1yom hayvan bana 2 koysa yerdeyim :( allaha çok sükür buff at1olar s1rayla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 baska bi charla girip GM in online olmasını beklşiceksin ama artık cok yakın bi zamanda bunuda yapamıcaz cunku GM oalyı artık tarihe karısıyor yeni gelicek olan güvenlik sirketiyle GM leri ortadan kaldırıyolar bu sirket 24 saat online oyunu izliyomus yeni gelişmeleri bekliyoruz su an ki GM lerden bazıları sunlar velucia mariah BlackWinds[türktür] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya rezil bisey ya ne sw istiyebiliom ne buff hay ben böle isin lwl kasamaz oldum ne yafs? velucia ya pm at1om at1om online deil customer support a yazsam olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar