Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'da Sesli Bomba..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

beyler ses bombasında ölü yaralı olmaz hiç gerçek misiniz allahaşkınıza?bu ülkenin bu millet ve bu ordunun işbirliği sayesinde bölünmeyeceğini bilmeyen iki üç salak provokatör tarafından yapılan bişi.g.tleri yemediki normali yerine ses bombası diktiler yalanmı?
Sosyal ağlarda paylaş

son bi kaç haftadır ülkemde neler oluyor böyle :( ankarada manyak taksici pompalıyla 8 kişiyi vurur, istanbulda manyağın teki burger king'i basar, antalyada ses bombası atarlar, diyarbakır desen anlatmakla bitmez ... :( burası benim doğduğum, gece 10'a kadar bahçede saklanbaç oynadğım, geceleri güven içinde uyuduğum ve büyüdüğüm ülkem mi ? neden otobüse binmekten korkar oldum ? küçükken televizyonda ilk kez pkk lafını duyduğum anı hatırlıyorum, daha çocuktum. pkk ne demek bilmezdim, kendi kendime "ptt gibi bişey heralde" demiştim. sonra yıllar boyunca radyo ve televizyonda, teröristlere yapılan "teslim ol" çağrılarını dinledim, oynadığım teneke kutuyu bmbadır diye elimden alışlarını izledim, insanlar yürüyüş yaptıkları için dershaneden çıkmaya korktum, okuduğum dershanenin 200 m ilersindeki kafeye bomba koydukları için bir hafta karanfil sokağa giremeye korktum, 2 sokak aşağıda birini bıçakladıkları için gece eve gelmeye korktum ve taksicinin biri beni vurur diye gezmeye korktum. doğduğum yer ne kadar değişmiş meğerse... ben çocukken saklanbaç oynardık, yoksa oyun değilmiydi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...