cemshit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 evet ya dün banada bi ark dedi knıght chas ile alıyosun ne işe yaragını bende bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o sembol %70 ex fazla veren bir socroldur 2 çeşiti vardır biri sanırım girdiğin partynin exini arrtırıyo biride sade kendi exini arttırıyor yani kısaca ez sucrolu diyebilirsiniz fakat bu socrollarda orda 2 ye ayrılıyor kulanım lvl lerine göre 1. si 1 ile 50 lvl arası 2. si 1 ile 60 lvl arası 60+ iseniz bu sucrollar işinize yaramaz kullanamazsınız [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 10:18 tarihinde, honoured tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 oke saolasın. bide gladiators diye var o lvl 1-60 arası olan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Gladiators 1 - 50 arası Warrior 50 - 60 arası 1 saatlik scrollar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 adam bilio beee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 =) Sorma.. KLC yi kasmayi biraktim yeni yanchar actim. .sırf bu kagıtlarin hatrina priest kasiyorum.. ama anlamnadim hic skillerden bakim nasil cozucem bu işi abudik gubidik isimleri var skillerin help meee =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar