karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Çok ilginç, geçen gün tıkır tıkır çalışan avi dosyaları şimdi açmaya çalışınca çat diye çöküveriyor... Bi tane avi-->mp3 converter kullanmıştım, ondan galiba çünkü onu kullanırken çökmüştü sonra çökmeye alıştı, çökertme oynuyor avilerim... Sinir bozucu zira... Uninstall ettim programı ama hala çökmeye devam ediyor. İstiyorum ki çökmesin avilerim, hele loy diye oynasınlar. Solüsyonun katı kısmı mı bu çöküyor? ayran mı bu? çökmesin kardeşim! çökmesin ki biz de izleyebilelim avileri! dimi? evet böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ha bu arada Winamp olsun Media Player Classic olsun, Windows media Player olsun hepsi çöküyor yani program bazlı bir çökme değil bu... Kökten bir çökme var ve çökme güzel bir şey değil. Çöken çökene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kodekini kodeklemeyi kodeklesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sistemi o programı yuklemeden onceki haline al sistemi geri aldan banada olmustu boyle halletmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 k-lite codec pack yukleyip bs player ile acmayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kodekle falan alakası yok 2 gün önce çalışan avi çöküm çöküm çöküyor... Geri alı yapcam eğer bulabilirsem, bak bakalım bi daha çökebiliyo mu? Yiyosa çöksün, ama çökemez ki? engelliycem çünkü çökmesini... yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Oldu valla, sistemi geri aldım artık hiç çökmüyorlar, hatta hele looy looy looy kibar yarim esmerim loy! Teşkür ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 anlattığına göre büyük ihtimal yüklediğin avi->mp3 programı kendi kodekini yükleyip default falan yapmış. 2gün önce kitlenmeden açan kodekin yerine avi->mp3 yapan programın kitlenen kodekini kullanmaya çalışıyordu herhal. chamberın dediği gibi kodekini kodeklemeye kodek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende bi divx - > dvd yapma programı yukledigimde aynı sorun olmusudur sistemi geri alınca duzelmisidi ordan aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar