frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlerde uyumadım ne zaman lvl 10 oldum o günden beri rank kasıyorum serverin ilk 49 lvl rank 9 charıydı :) şuanda ise 60 lvl tabiiki ve rank 12.. alterac valley'e ve warsong gulch'a exalted arathi basin revered'in başında..full pvp seti ( rare ) ve 3 parça pvp seti ( epic ) bulunmakta..2 parça mc drop felheart 1 tane epic bracer 1 tane epic belt ( mc drop ) random parçaları bulunmakta 2 adet epic mount ( 60 lock quest bineği ve horse rank bineği) bulunmakta..350 gold parası var..fire resist veren bi kaç parça bankasında bulunmakta.Skilleri 300 skinner ve 170+mining..guildi mc yi ve zg yi farmlamakta.. 20 man Ahn Qiraj'da da başarılı denemeler yapmakta...( bi kaç boss kesildi diğerleri baya kasıyo şimdilik ) rank 12 nin %69 unda şu an..geçen hafta % 75 di uğraşamadım % 6 geri düşmüş malesef..Ayrıca aynı account'ta maghteridon serverinde 60 mage var..epic alterac valley keçisi...av nin epic yüzüğü..belt of archmage (belt) bulunmakta..ayrıca belt of archmage recipe'i de okunmuş vaziyette.. skilleri tailor ve enchant... charı takas yapmayı düşünmüyorum...ayrıca alıcının ankaradan olması tercihim..ama yinede tekliflere açığım...fiyat hakkında ben yorum yapmak istemiyorum.. [email protected] msn adresinden ulaşabilirsiniz.. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar ilgilenen varsa burayada yazabilir irtibat için..msn kafayı yedi bu ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 13 yapıp satmayı düşünüyorum..1 hafta sonra devam ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 senin aklındaki fiyat nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet bi fiyat sölede özelden kasmadan en azından kafamızda bi fikir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar