Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Nation transfer bir clandayken yapılıyomu.Clandan çıkamıyorum çünki clanim disband oldugunda otomatik başka bir clana atti çıkamıyorum clandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 benim arkadas clandan cıkmayı unuttu ama nation transfer oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Status:Transfer ready transfer your character nation (bu ksma tiklaniyor) simdi oldumu yoksa tiklamammi lazim su an linuxtan gryorum o yuzden oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ready olunca siteden login ol my kol tıkla orda zaten nation transfer yeri cıkmıs olcak onayla ve oyuna gir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 onayladim yarin gorucem artik chari evde giremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar