-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadas bir topic de yazmıs ama pekde açıklamamıs ben yapamadım nasıl girices bilen varmı arkadaslar resimde ki gibi oluyor birde normal oyun a girince p den test tıklıyorum ama PunkBust e nasıl giricem? [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 knigtonline klasoru nerdeyse (hangis surucu) oraya gir klasorun icinde launcher yanında ayrıca punkbuster beta falan biseyler yazyo onu tıklayıp giryon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öyle bir klasor felanda yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 knight nası oynuyon o zaman xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaf punkbuster die dosya yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 punkbuster diye bi dosya olmuyo zaten hani launcher icinde oldugu dosya nerde bilmiyon mu onun yanında olyo buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yaf resimdeki gibi kuruyorum işde ama herhangi bir yere bir dosya atmıyor yani knightonline içine felan veya program files içine birşey atmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:54 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende öyle bir icon yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=32419 Burda yazıyor o hatayı nasıl gidireceği. ftp://207.38.26.30/knight/upgrade/PBTest.zip Burdaki PBzip i çekip KO klasörü içine kur KnightOnline_PBtest.exe ye tıklayıp oyuna gir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 OLANLAR SADECE BUNLAR.. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, DeLi_WeLi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya beyler tamam bu olayı anladımda bu punk buster tam olrak ne işe yario sölermsnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sitede karakterler test serverine aktarılacak kayıt olun falan yazıyoda power up storede onunla ilgili bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Cursed KE senin bilgisayarda yüklü mü yoksa bi cafeden falan direk dosyalarını CD ye atıp da falan mı getirdin? Yani program ekle/kaldır da oyun gözüküyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ahah keske burası hep kalsa cs serverlarında fun mapler olurya aynen öyle pvp serverı gıbı olmus keske hep kalsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ne oldugu belli eil yaf bi elimde stiletto bi elimde sb+6 yıla geziodum magelerin üzerinde combo denemeleri yapıodum sona shelleri çekmiş bi arkadaş daldı xD beta serverının bile içine ettiler tebrik ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar