DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 LOL[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj DeamoN tarafından 15 September 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Draven, 15 September 2003 19:57 tarihinde demiş ki: gicik, oncelikle gitar calarken etrafinda calisan elektronik bir alet olmadigina dikkat et (bilgisayarin monitoru fena halde cizirti yapar). Onun disinda dogru switch sound kullanip kullanmadigina dikkat et(switch sound : kullandigin manyetikler). Iyi distortion icin kopru kismina yakin olan manyetikleri kullan. Onun disinda amfide hangi ayarlar var distortion icin? misal, marshalllarda Gain1 Gain2 var, Gain1 i en sonuna kadar acip, gain 2 ki yari yola kadar acsan mis gibi distortion alirsin.[hline]If we die, we all die together. Bende Treble,middle,bass var.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ... onlar distortion diil...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: horacegoesskiing, 16 September 2003 17:41 tarihinde demiş ki: ... onlar distortion diil...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Hadi ya... LoL[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: GICIK2, 15 September 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Gitarımın markası Cort. Abi kendin söylemişin Cort isimli bir markanın yapacağı gitardan ne hayır gelir :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Cort'un güzel gitarları da var. Şimdi gıcığım benim. Amfinin markasını ve serisini verir misin bi... Bakiim senin için.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 harbi cortun güzel gitarları war hele bir arakdaşta viva serisinden bi gitar gördüm natural renkte abi öldüm gitara kayamk gibi dexem yerinde olru.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bende cort x-6 var. Çok ta memnunum valla. Gitar ibanez almak istiyip te parası olmayanlar için çok iyi bir seçenek. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 şuraya bi bak[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Öne çıkan mesajlar