GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Benim amfim orta boy yeterli birşey ses gücü gayet iyi. Extra hoparlörlerim yok ses amfiden geliyor. Gitarımın markası Cort. İyi kötü çalmasını biliyorum ancak distortiona alınca tamam gene distortion sesi geliyor ama biraz kirli bir ses yani mp3 lerdeki gibi temiz distortion değil. Nasıl olacak bu iş?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 mp3lerde dinlediğin gitarlara bak amfilere bak pedallara processorlere bak. anlarsın zaten :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hehe öle abi gelmez o ses mesela ben de marshall war iyi kötü alıorum kayıt kalitesinde ses ama gen de zor.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 şarkılarda herangi bi distortion kullanılsa zaten ne anlamı olurdu ki koca rock tarihinin, processor kullanıyolar, grupla çalmadıktan sonra gerek yok processore pek[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 pedal alacan. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Aegean, 15 September 2003 18:44 tarihinde demiş ki:... grupla çalmadıktan sonra gerek yok processore pek... alnından öperim..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gitarının kalitesi, amfinin kalitesi ve amfinin distortion kalitesi cok onemli,mesela bazı gitarlarda bazı teller cızırdar cleanda çalsan bile,sen de o unsurlara dikkat et.. Ha bu arada adamlar o yaptıkları mp3lerde hem iyi malzeme kullanıyolar hem de o mp3ler stüdyodan cıktıktan sonra elden geçiyo üstünde oynanıyor..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Sağolun. Peki birşey soracam bu pedalın distortiondan farkı nedir?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gicik, oncelikle gitar calarken etrafinda calisan elektronik bir alet olmadigina dikkat et (bilgisayarin monitoru fena halde cizirti yapar). Onun disinda dogru switch sound kullanip kullanmadigina dikkat et(switch sound : kullandigin manyetikler). Iyi distortion icin kopru kismina yakin olan manyetikleri kullan. Onun disinda amfide hangi ayarlar var distortion icin? misal, marshalllarda Gain1 Gain2 var, Gain1 i en sonuna kadar acip, gain 2 ki yari yola kadar acsan mis gibi distortion alirsin.[hline]If we die, we all die together.
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yaw bilmiyorum hani amfinde bi on/off düğmesi var ama overdrive deniyoı galiba ona benim pek bir bilgim yok chorse/distortion/overdrive farkları nedir nasıl yapılır nerde kullanılır falan anlatabilirmisiniz bir zahmet?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oncelikle chorse degil, chorus olucak, distortion la ilgisi yok, dalgali/echolu bir ses ekler, genelde clean seslerde kullanirsin. overdrive ile distortion hemen hemen ayni ayni sayilirlar.[hline]If we die, we all die together.
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi ben de marshall war overdirve 1 ve 2 ayrı kullanılıo draven aralarında tuş war 2 de eq da kullanabiliosun.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hepiniz bilionuz bu isleri yürüyün kim tutar sizi be![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 lol ya[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 benimkinden süper çıkıyo valla. öh yani o kadar olur. :D[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yalnız benim distortion sesi de gitardan çıkmıyo amfiden çıkıyo. Bi gariplik var mı?[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 evt yani, zevk için evde çalan birinin sanmıyorum ki bi processore ihtiyacı olsun ha para bok havaya atacak 200-300 dolarım var diyorsanız başka :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 olm grupla çalmak işte aktif pasifi mi war sen nalıosun grupla çalmaktan başka onu anlamadım.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bar gitaristleri felan oluyor onu kastetmiş olabilir :) ayrıca caz barlarda solo çıkan gitaristlerde var :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 haaa... eft doru.(nokta)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 herhangi bi enstrüman çalmıyorum ama iyi anlıyorum maşallah :P prodüktor olmalıymışım :P olabilirim aslında daha gencim :P ay enerji bastı birden konuştukca konusuyorum neyse bas calmak isterdim abim işe girsin ondan istiycem artık :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 walla istanbulda olsaydın keşke yardım edebildiğim herkese bildiğim kadar ediorum =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 neyse bilemedin olayı aşarız online ders olayına geçeriz :PP neyse ben bi bas alayım da gerisi gelir muhakkak :) ay enerji bastı yaw noluyo bana yerimde duramıyorum :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 okuldaki kızları özlemişin =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ya ama komik olay, arkada him çalıyo ben dans ediyorum :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar