bejawe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Abi adamlar yolunu bulmuslar sirket olmuslar milletde zengin parasi olan basior alior
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1 - herbalism 2 - aq20. bi gurup bulup sadece ilk boss'u kesmeniz bile yeterli. sansliysaniz spell'lerden birisi duser ve bunu ah'de yaklasik 1k'ya satabilirsiniz. (gecen gun birileri 1600'e satti hunter'in kitabini..)
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar dediim gibi cok online olan bi oyuncu deilim.yani büyük ihtimalle adamlar mailime yollıycaklar.öle trade acıp yapıcaklarını zannetmiyorum.ya biri bana kesin bişey sölesin bi akıl versin delirecem yahu :)
cucehan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşım hangi serverdasın sen?. bi elinden tutalım arkadaşın yardımcı olalım ayarlayabiliriz belki bişiler :)
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 daggerspine serverındayım.ama hiç birinizin orda olduğunu sanmıyorum çünkü bütün türkler birbirini tanıyo :) yinede çaban için teşekkür ederim :)
Öne çıkan mesajlar