bejawe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Abi adamlar yolunu bulmuslar sirket olmuslar milletde zengin parasi olan basior alior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1 - herbalism 2 - aq20. bi gurup bulup sadece ilk boss'u kesmeniz bile yeterli. sansliysaniz spell'lerden birisi duser ve bunu ah'de yaklasik 1k'ya satabilirsiniz. (gecen gun birileri 1600'e satti hunter'in kitabini..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar dediim gibi cok online olan bi oyuncu deilim.yani büyük ihtimalle adamlar mailime yollıycaklar.öle trade acıp yapıcaklarını zannetmiyorum.ya biri bana kesin bişey sölesin bi akıl versin delirecem yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşım hangi serverdasın sen?. bi elinden tutalım arkadaşın yardımcı olalım ayarlayabiliriz belki bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 daggerspine serverındayım.ama hiç birinizin orda olduğunu sanmıyorum çünkü bütün türkler birbirini tanıyo :) yinede çaban için teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar