Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 selam rmvb yi avi ye çevirebilecek ve sağlam calısan bi program bilen varsa link falan verebilir mi? şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://www.divx-digest.com/articles/rm2avi.html Muhtemelen çalışacaktır bu. Rm dediğine bakma aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 rmvb yi neden aviye çeviriyorsun ki? görüntü kalitesi aynı boyutu daha küçük. Ben tam tersine avi yi rmvb ye çeviren bişi arıyorum ama düzgün convert edenini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yav divx player var (tv ye baglanan) rm rmvb falan calıstırmıyo..avi yerine size ı daha kücük rmvb cekip avi convertleyip divx playerda izlemeyi düsünüorum..bu arada link veren arkadasa tesekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar