elvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 duydugum ofkeyi anlatamıyorum ele saplana bir çivi gibi guc bela cıkarmaya calıstıkca daha da cok giriyor iceri elime bir mendil alıyorum dokulen kanı temizlemek icin ve sonunda mendil donusuyor kana ve civiyi cakmak isteyenler var elime saplanan ve civi cakıldıkca uzuyor sanki ve parmak uclarıma kadar ulasıyor ayaga kalkıyorum uzaklasmak icin kanayan elimi geride bırakarak ve bolunuyorum ve yok ediliyorum ve gelip alıyorlar beni ve evcilleştiriliyorum daha once buraya hiç ugramadım ama sunları soylemek istiyorum eskiden yazı yazardım, ortaokul turkce ogretmenim yarısma icin yazdıgım oykuyu benim yazdıgıma inanmayınca bıraktım yazmayı. ama bugun, bugun doldugumu hissettim ve ilk defa bir siir yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 geçmiş olsun derdin çok heralde boşver insanları takmak pek bişi kazandırmıyo ya :( ama şiir hoş olmuş bence devam et güzel şeyler çıkaracaksın eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar