Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yonjada hemen profile girince 2 satırlık 12 tane arkadaş gözüküyor ya, "see all friends" dediğimizde friendleri dolaşıyoruz. Heh işte bazıları var o profilde hep ilk 12'de çıkıyor gold member olmadığı halde. O neye bağlı arkadaşlar? Soyad diye düşündüm ben soyadımı "aaa" yapsam acaba önce çıkar mı? Yokda yonja'a üye olunan tarihe mi bağlı? Çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 belki de sayfana girilip bakılma sayısına göredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bilmem ama öyle olsa heralde yazardı Profiliniz şu kadar gösterildi Yani o verileri veritabanında depolasalar heralde kullanıcılara sunarlardı. Arkadaş sayısına göre diyecem baktım arkadaş sayısına göre değil çok arkadaşı olanlardan sonda olanlar var. Bi fikir arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gizli kari kaldirma servisindedirler ya da uye olma tarihlerine gore kidem sirasi uygulanma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o en başta gözüken profiller kayıt tarihine göre sıralanıyor. Mesela 03.2004 te kayıt olan 04.2004 te kayıt olandan önce yer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kayıt tarihide degil tam olarak değişiyor bir dönem ilk listede idim sonra 3. sayfaya gitmişim bazısında da en basa gelmişim falan bende çözemedim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende kayıt olayına gore anıyordum ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hepsi masonların işi siz karışmayın.. ( bence random o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 random olsa her sayfa yenileyince değişmesi lazım friendlerin. Ama değişmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 en çok tıklanması ve ne kdara eski olması 2si birlikte etken olabilir.ama yonja bu.o kdar komplike bişi beklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Evet bende daha basit birşey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kayıt tarihine göre işte =) basit baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar