dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 benim account 2005 10.aydan beri frozen birkaç ay sonra sınavlar bitince başlayacağım account mu uzun süre açmadım diye iptal etme olayı var mı inşallah yoktur bugün baktım duruyordu frozenda halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yani blizzard uzun süre frozen olan accountları siliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olmaz ole şey parayı ödeme işlemini yaptıktan sora direk açılıyo bn 4 ay sora odemistim anın da açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hemen acılır hemde sen kartı göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tamam bunları biliyorumda yani uzun süreli frozen accountlar silinmiyor dimi sorum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 depolanıcak yer kalmayana kadar saklıyolarmış, açıklamaları böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 accountlari iptal etmezler zaten belki 1 sene falan frozen kalirsa karakterler gidebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 6 yada 4 ay garantisi vardı en son bildiğim kadarı ile,zaten silerlersede herşeyiyle geri veriyorlarmış geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar