PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 girersen 3-4 günde kendi char1n1n ivi 70 version unu görcen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bıkmışım kendi human prietımdan açtım bi orc asasin bi elinde stiletto+8 bi elinde sb+6 miss gibi lvl 41 oldum xD abyssde teror estiriodum taki bi mage kafama nova atana kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu arada asasin combosu hakkında yardımlar kabul edilir ^^ lvl 41 olabilir ama hep öyle kalıcak deil herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 geçen gün öyle bi araneya gidiyim dedim :) ne zaman gitsem oturuyorum millette oturuyo baslıyoruz muhabbete :D arenayı kaveye ceviroz patiden bi ark asasla gelmis :) neyse pmden konustuk felan dedim combo yapmaya alıstırıyom kendimi felan :) deniyim sende dedi :D tamam dedim baslayı iyide combo cekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar