urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 COK ACİLLL arkadaslar aranızda bi ödev sitesine üyeligi olan varmı?? yada daha önce "asit baz tepkimelerinde olusan titrasyonun grafiginin çizilmesi" gibi absürd bi konudan ödev yapmıs olan varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 asit baz tepkimesinde su ve tuz olusur der kaçar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 uuuww sen süpersin :)) bunu yazsam ödeve yeter bea!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gençbilimde bulamadım:/ şimdi evdeki kitaplarıma bakayım varsa yazayım bişeyler diycem de ne kadar yeterli olur bilmiyorum [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 17:23 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 işte gençbilimden bende bulamadım.. dumur oldum zaten oturup elimle yazcam baktım bi kaç bişiye bilgisayarda yazmak imkansız gibi cok ugrastırıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hangi asit hangi baz kuvvetli mi zayıf mı. Grafik neye karşı çizilecek PH ya karşı mı. Eğer sadece bu verilerle hoca ödev vermişse helal olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kuvvetli asit kuvvetli baz ama aynı seye cıkıo cünkü tüm lise kitaplarında aynı seyler yazıor ama cok geniş bi konu diil ayrıca bizim yurdagülden bahsedioruz o bi fosil.. sınavlarında virgülden sonra 6-7 basamak küsürat bulduran kadın.. yani bu kadr veri vermesi normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 fundamentals of analytical chemistry holt, rinchart and winston 1976 süleyman akman tarafından türkçeye çevrilmiş analitik kimya cilt 1 sayfa 219-230 burda gerekli bilgiler var. İstanbulda fotokopi kitap satan yerlerden veya univ fotokipicilerinden ucuza bulabilrisin veya üniversite kütüphanelerine bak bu kitap için. Bandırma'dan yapabileceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben antalyadayım neyse cok saol genede :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 cok kaba konusucaktim, yine kendime yakistiramadim. http://www.google.com/search?hl=en&q=acid+base+titration+graph&btnG=Google+Search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1. nie kaba konşcaktın? 2. siteler cidden cuk oturmuş :) bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar