Exceed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 PvP yi seven birisi olarak Guild Wars a başlamayı düşünüyorum.WoW da Lag problemlerinden bezdim artık,Guild Wars ta durumlar nasıl bu konu beni düşündürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben pvpdeyken bende lag olmuyor. serverda lag yok. auto server olarak çalışıyor zaten serverlar. Auto server nedir ? server kapasitesi 100 kisi ise (ornek) 101 icinde kiside 2 server açılıyor ve 2 servera giriyorsun eee ben 1 gececem diyorsan 1 e girebiliyorsun in gameden. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:35 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Normal şartlarda lag yok. Yurtdışı çıkışlarında sorun olunca lag oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bir sorum daha olacak,wowmovies gibi Guild Wars ın video sitesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bir site wardı ama ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Bir sorum daha olacak,wowmovies gibi Guild Wars ın video sitesi varmı evet,hatta adamin birisi sadece movie yapmak icin guild kurdu :).True Cinema[TC] adli guild in bir suru movie si var :). burada onun videolarindan birkaci var [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 02:51 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar