Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Karanlıkta yazıyorum, Karanlık kağıdıma Oradan gözlerime Oradanda içime karanlık yerleşiyor... Karanlıkta yazıyorum, Burası yüzlerin olmadığı bir yer Duygularım olmadığı bir yer Saçların olmadığı bi yer burası Gözlerim olmadığı bir yer... Karanlıkta yazıyorum, Burada kuşlar ötmüyor Irmaklar akmıyor Dalgalar vurmuyor sahile burada Güneş doğmuyor... Karanlıkta yazıyorum, Burada sevginin yokluğu hissedilmez Aşkın acısı çekilmez Gözden yaş dökülmez burada İnsan kederlenmez... Karanlıkta yazıyorum, Burada sana bakıyorum Sende bana bakıyorsun Ama göremezsin bendeki "ben" i burada Ama olsun, Sen yinede bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar