Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Kettemoor'da 5 turk tarafindan (gerisi yabanci) Imperial PvP/Fishing loncasi kurulmustur. (ben, blackice, venomz, jez ve vodka variz turk olarak) su an itibariyle 8 kisiyiz, katilmak isteyende 80 kisi kadar insan var, ama uyeleri dikkatli seciyoruz. Tattooine uzerinde (Mos Entha'ya 2km) Dune Sea'deyiz (cunku kumu cok guzel) Loncanin ismi "Storm". hayir AO'daki Storm'la hicbir alakasi yok, tamamen isim benzerligi kurduktan sonra aklimiza geldi AO'da da Storm oldugu.. Katilmak isteyen olursa bana tell atmalari (Bronx) yeterli.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oyun gelsin..[hline] [Bu mesaj Sin tarafından 16 September 2003 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben varım..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hepinizi bekleriz, kettemmor'da bana, seal, vodka veya venomz'a tell atabilirsiniz hepimizin recruit yetkisi var.[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar