Othranx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşlar bir yerde okumustum photonun da video oynatabildiğini ama bulamadım , bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 linux kurunca oynatıyor, ama ben kurmadım hiç.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 linux kurunca mini'lere oluyor diye duymuştum. benimde pek bir fikrim yok ama video'daki görüntü kalitesini tutarmı bilmiyorum. bunun yanı sıra garanti kapsamınada çıkar.
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 garantiden niye çıksın firmware gibi kuruyosun.. sorun olursa format çakıp asıl firmware kurarsın en kötü ihtimalle..
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 buraya giriyosun orda açıklamaları var ben nano ya yuklemeye çalıstım biraz zor oldu beceremedim bi daha da denemedim
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 garanti kapsamından çıkıyor olması lazım, çünkü ipodu sen modifiye ediyorsun + sorun çıkınca her zaman format atamayabiliyorsun. benim ipdo yere düşmüştü ve ben format atamıyordum, hatta adamlar da kontrol etmiş ayrıca ve yazmışlar atılmadığını. e ben linux kurmuş olsaydım nolcaktı ? muhtemelen tamir etmeyiz diyeceklerdi. ikincisi ipod photoda oynatıyor, hatta ipod videoda kurulan linuxun oynatma kalitesi daha kötüymüş photoya göre (ki ipod videoda zaten varken niye kullanılır onu bilmiyorum.) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ehe basit bi türkçe metinle anlatılanı varsa bende isterim nanomda doom oynayıp, video izleyebilmeyi :)
Öne çıkan mesajlar