Othranx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşlar bir yerde okumustum photonun da video oynatabildiğini ama bulamadım , bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 oyle birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 linux kurunca oynatıyor, ama ben kurmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 linux kurunca mini'lere oluyor diye duymuştum. benimde pek bir fikrim yok ama video'daki görüntü kalitesini tutarmı bilmiyorum. bunun yanı sıra garanti kapsamınada çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 garantiden niye çıksın firmware gibi kuruyosun.. sorun olursa format çakıp asıl firmware kurarsın en kötü ihtimalle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 buraya giriyosun orda açıklamaları var ben nano ya yuklemeye çalıstım biraz zor oldu beceremedim bi daha da denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 garanti kapsamından çıkıyor olması lazım, çünkü ipodu sen modifiye ediyorsun + sorun çıkınca her zaman format atamayabiliyorsun. benim ipdo yere düşmüştü ve ben format atamıyordum, hatta adamlar da kontrol etmiş ayrıca ve yazmışlar atılmadığını. e ben linux kurmuş olsaydım nolcaktı ? muhtemelen tamir etmeyiz diyeceklerdi. ikincisi ipod photoda oynatıyor, hatta ipod videoda kurulan linuxun oynatma kalitesi daha kötüymüş photoya göre (ki ipod videoda zaten varken niye kullanılır onu bilmiyorum.) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ehe basit bi türkçe metinle anlatılanı varsa bende isterim nanomda doom oynayıp, video izleyebilmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar