Pearl Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: baywatch var dizi markası? Dizi markası olurmu olm ismi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mesela görüşürüz diyişeceksiniz: --hadi koçum başbaş ++ hadi maybaş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bence maybaş, yavşak - beyinsiz arası bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 maybach a denio olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kücük oglan demek ..(anlayana) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: Alfred pati § 04 Nisan 2006, Salı - 23:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Tatarcadan gelme olup, tam ceviri 'yağ baş- yağ kafali". Kullandigin cumleye bagli olarak, şapşal,salak, akli havada anlaminda kullaniliyor galiba :P. Bir tatar olarak bende çözemedim gerçekten uzun zamandir duymamıştım bu kelimeyi. Evet Tatarca' dan gelme bir kelime. öküz, dangalak gibi bir anlamda kullanılıyor her ne kadar birebir çevirisi yağ kafalı olsa da. Ayrıca matüv ü ben de duydum annemden falan, var yani öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar