bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşlar beramus orc kralı Calamity hacklenmiş cz de çıplak bi vaziyette görünce öylesine oturuyo sanmıştım ama remi sitede clanı dağıttını görünce hack yediğini anlamış oldum gerçekten geçmiş olsun diyorum sağlam bi oyuncuydu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sanırım kale sahibi olduğu için hacklemişlerdir tüm beramus birleşip kaleyi almaya çalıştı başaramadıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet o savaş çok enteresan olmuştu bi clan var adını hatırlıyamadım onlarda TheKings ile birlik olup kaleyi savunmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 forumlara baktım ama bulamadım. Calamity nin ilgili postunu verirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sağlam Warriordu Yasık Olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar