Grayback Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Su scream skili cok garip bisey hala cozemedigim.Bilen varsa soylesin bu skill neye gore stun vuruyor ya da vurmuyor kimisi giantic axe impact( light. damageli itemlar) ile daha sık vurdugunu soyluyor.Olympia serverinda her sCreamde stun koyan bir eleman vardı ichimaruGin diye bi 1 patchten cok guzel stunluyordu adam.Assasların 62 parfum skili herseye ressist veriyor o yuzden gene screamin ressisti hangisi tam olarak anlayamıyorum light. res de mantıklı geliyor Magic ressistance da.Bilen varsa aydinlatsın scream vurabilme olasılıklari ve hangi resistance a vurdugunu.Saglam warrior arkadaslar yorumlayın aydınlatın bizi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 magic resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 peki warriourun neye göre stun şansı artar? genelde pek stun yemem ama andre0 isimli warriour daha 1 screamınden kurtuldugumu görmedim ^^ adam %100 stun vuruo sanlki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grayback Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 peki leg cut 0_o?bak iste simdi tıkandım leg cut skilinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Düzelttim =) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:05 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 senin str yada baska bişiyinle değil, scream yiyen kişinin magic resist we hareket durumuna bağlıdır. ne kadar hareketliysen yeme şansın o kadar azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: peki warriourun neye göre stun şansı artar? genelde pek stun yemem ama andre0 isimli warriour daha 1 screamınden kurtuldugumu görmedim ^^ adam %100 stun vuruo sanlki xD al benden de o kdr. Adam non-fail Stun yapıyor bende :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pressok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Benim izlenimim glave kullanan warriorlarin scream, leg cuti daha fazla tutturdugu.Belki bu sekilde denk geldi sadece izlenim. Nocom in dedigi gibi karsi tarafin hiziyla da alakasi olabilir ama genel kani bu skillerin tutma olasiligi hep hurafe olacaktir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 glave tutanlar daha cok stun edior benide pressok a katılıorum(lamer pressok xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim bildiklerim bunlar. glave olayını bılmıyorum pek kullanmadım cunku. stuned guzel bişi ama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 stun cok ii bisi deil kandırmıslar seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grayback Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hmm nocomun dedigi olay matıklı int priest heal basıyordu tam tamına 6 sn stun kaldı:P direk tecavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 6 sn stun deildir dc olmuş askıda kalmıştır o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 glave e karsi bir suphem var ne kadar stun varsa cogunlugu glaveli bir warriordan geliyor str mi glave mi etki ediyor hicbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sen bi buffer priestten FreshMind al öyle bi sorunun kalmaz, topic açma gereği duymazsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar