Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scream hangi silahla daha cok stun ediyor ya da bu olay patchlerle mi ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su scream skili cok garip bisey hala cozemedigim.Bilen varsa soylesin bu skill neye gore stun vuruyor ya da vurmuyor kimisi giantic axe impact( light. damageli itemlar) ile daha sık vurdugunu soyluyor.Olympia serverinda her sCreamde stun koyan bir eleman vardı ichimaruGin diye bi 1 patchten cok guzel stunluyordu adam.Assasların 62 parfum skili herseye ressist veriyor o yuzden gene screamin ressisti hangisi tam olarak anlayamıyorum light. res de mantıklı geliyor Magic ressistance da.Bilen varsa aydinlatsın scream vurabilme olasılıklari ve hangi resistance a vurdugunu.Saglam warrior arkadaslar yorumlayın aydınlatın bizi:D
Mesaj tarihi:
senin str yada baska bişiyinle değil, scream yiyen kişinin magic resist we hareket durumuna bağlıdır. ne kadar hareketliysen yeme şansın o kadar azalır
Mesaj tarihi:
said:
peki warriourun neye göre stun şansı artar?
genelde pek stun yemem ama andre0 isimli warriour daha 1 screamınden kurtuldugumu görmedim ^^ adam %100 stun vuruo sanlki xD

al benden de o kdr. Adam non-fail Stun yapıyor bende :))
Mesaj tarihi:
Benim izlenimim glave kullanan warriorlarin scream, leg cuti daha fazla tutturdugu.Belki bu sekilde denk geldi sadece izlenim. Nocom in dedigi gibi karsi tarafin hiziyla da alakasi olabilir ama genel kani bu skillerin tutma olasiligi hep hurafe olacaktir :S
  • Yeni Oluştur...