Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 KO yu bilg. a kurdum sürekli hata verior patch falan yüklemior hackshield related module has been modified dedi bu seferde ne yapacam ben şimdi -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi bilen yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hackshield upgrade et antivirüs programlarına bak... Hackshield klasöründe eksik Dll dosyası var mı kontrol et varsa onları birinden alıp oraya kopyala bunları dene bakalım... Setup 1299 versiyonumu empire lı mı yani? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 20:29 tarihinde, enerji tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 burdaki insanların %90 ı topic patlatma mal mal cvplar yazma konusunda usta insanlar. ben böle sorulara adam gibi cvb veren görmedim daha. umarım bu konuya olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o sorun hackshieldi update edince gecer en az 50 pcde denenmis onaylanmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o sorun hackshieldi update edince gecer en az 50 pcde denenmis onaylanmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar