Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ölü ozanlar dernegi hatırlamıyorum yazarını filmi de vardı hatta.. Ravenloft serisine başlayabilirsin ''sislerin vampiri'' vd.. Kısa fantastik bi seri olan ''Kızıl Gölge'' yi okuyabilirsin 3 kitap. Salvatore un. Dune serisi de guzel baya. [hline]Endoskopi sux [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 30 August 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: elesso, 10 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki: tatile gidiyorum bir iki gün içinde,kesin okunmassa olmaz diyceğiniz kitap varmı,kitap okucam 15 gün boyunca[hline].......... adam 15 günlüğüne tatile gidiyorum demiş ama insanlar ndednse 1 ay geçmesine ramen hala cevap falan yazıyor
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sislerin Vampiri Ayrıca Dragon Lance in ilk 6 kitabı (Tek başlarına çok favorilik bişi çıkmıyo)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Horacules, 01 September 2003 14:55 tarihinde demiş ki: said: elesso, 10 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki: tatile gidiyorum bir iki gün içinde,kesin okunmassa olmaz diyceğiniz kitap varmı,kitap okucam 15 gün boyunca[hline].......... adam 15 günlüğüne tatile gidiyorum demiş ama insanlar ndednse 1 ay geçmesine ramen hala cevap falan yazıyor tatil falan kalmadı ki ? güzel güzel kitap tavsiyelerini okuyoruz.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Jose Mauro de Vascencelos'un Deli Fişek adlı kitabı. Öneririm okuyun...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 14 September 2003 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aslında bütün seriyi okumak lazım. şeker portakalı var delifişekten önce bi de delifişekten sonra rüzgarın oğlu denizi kayınçosu mu ne öyle bi ktap var.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 CEsur Yeni Dünyayı okuyun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar