Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ölü ozanlar dernegi hatırlamıyorum yazarını filmi de vardı hatta.. Ravenloft serisine başlayabilirsin ''sislerin vampiri'' vd.. Kısa fantastik bi seri olan ''Kızıl Gölge'' yi okuyabilirsin 3 kitap. Salvatore un. Dune serisi de guzel baya. [hline]Endoskopi sux [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 30 August 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: elesso, 10 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki: tatile gidiyorum bir iki gün içinde,kesin okunmassa olmaz diyceğiniz kitap varmı,kitap okucam 15 gün boyunca[hline].......... adam 15 günlüğüne tatile gidiyorum demiş ama insanlar ndednse 1 ay geçmesine ramen hala cevap falan yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sislerin Vampiri Ayrıca Dragon Lance in ilk 6 kitabı (Tek başlarına çok favorilik bişi çıkmıyo)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Horacules, 01 September 2003 14:55 tarihinde demiş ki: said: elesso, 10 July 2003 22:43 tarihinde demiş ki: tatile gidiyorum bir iki gün içinde,kesin okunmassa olmaz diyceğiniz kitap varmı,kitap okucam 15 gün boyunca[hline].......... adam 15 günlüğüne tatile gidiyorum demiş ama insanlar ndednse 1 ay geçmesine ramen hala cevap falan yazıyor tatil falan kalmadı ki ? güzel güzel kitap tavsiyelerini okuyoruz.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Jose Mauro de Vascencelos'un Deli Fişek adlı kitabı. Öneririm okuyun...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 14 September 2003 06:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aslında bütün seriyi okumak lazım. şeker portakalı var delifişekten önce bi de delifişekten sonra rüzgarın oğlu denizi kayınçosu mu ne öyle bi ktap var.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 CEsur Yeni Dünyayı okuyun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar