KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Item Alıcaktım +7 Chitin + Para KArsılıgında Anlastık.. Trade Attı ITemi Koydu Chitin Ve PArayı KOydum.. Trade Dedim.. O Sırada Canceled YAptı.. Pm Blockladi.. Baktim Chitin+7 ve Para Bende diil Gitmis Ama adamin Koydugu ITem Gelmemis.. Simdi ßu Nasıl Olabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yuh artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 trade hack buolsa gerek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 HicBir Sekilde Mantıklı Acıklama Getiremiorum Bu Duruma.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßundan Sonra Oyuna Login Oldugum Andan ITıbaren FRAPS i acicam.. Nezaman NE Olacagi BElli Olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 DLW Charima Raptor Alicaktim.. +7 Reduce.. BAyada Heveslenmistim.. Chardan Sogudum Yeminle.. 10Gb Param Gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 geçmiş olsun :( lvl 50 warrior reduce +7 raptor giyebiliomu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evet... Ne Hayallerim Vardi YArin Esicektim =( +8 toto +7 impact var suanda attacki +6 raptordan az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Adamın koyduğuna emin sin dimi? Bazen bir iki sefer tradeyi iptal edip. Sonrakine senin önce işaretlemeni bekliyenler oluyorda. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 18:12 tarihinde, Usko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evet Eminim.. Az Cok Tecrubeliyuiz Zaten Once Adamin ITemi koymasini beklerim Sonra KOntrol Edip Oyle KOyarim Itemi Trade Yaparken... ßundan Sonra Tanımadıklarıma Trade Blocked.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yok artık LeBronJames bu ne beeee böle iş mi olr yaaww :S :'( üsüldm walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bir Yandan... İyi Oldu Artık.. Urasmam Warriorla Falan.. Satılık Totemic Spear +8 / +8 Paper Warrior Set :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @Ji_Ber ßen Hala Olmaz Diorum Ama Olanla Ölene Çare Bulunmuyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar