emircanz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaşlar ben 4 aydır fln bas çalıyorum parmakla . Dün bi stüdyo yaptık 4 saat ve parmaklarım kopçakmış gibi oldu bende bunun üzerine penayla denemeye karar verdim . Bugün yine stüdyp yaptık daha rahat oldu ama ses biraz bozuluo sizce nası yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çalmak istediğin şeye deişir böle telin sesinin duyulmasını istiosan bım bım die penayla sert sert çalarsın ama bas etkisi daha çok parmakla verilebilir. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:36 tarihinde, octopus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pena-bas ve parmak-bas uyumu aslında sarkıya gore değişir diyelim mesela sweet child o mine ı parmakla calınca ben bas tan haz alamıyorum pena ile aldıgım kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Valla parmak-pena uyumunu sağladın mı süper oluyor örneğini demir demirkan konserinde gördüm. Kerem Tüzün öyle bir çalıyor ki penayla parmak olayını hiç bi şekilde aratmıyo, bi bakıyon herif slap atmaya başlıyor felan. Yani bi tekniği güzelce oturtsan yeterli olur kanımca. Ya da ikisinide çalışabilirsin tabi olmıycak diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar