prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yay taktırmayı düşünüyorum golf 4 üme. Cms de maxtrac diye bir marka var ben daha once duymadim duyaniniz kullananiniz var mi acaba? ön 4.5 arka 3.5 cm düşürüyor arabayı. Benim araba zaten yere yakın kullanımı çok zorlaştırır mıyım diye düşünüyorum. Yay yeni sistem yaylardan spiral aralıkları yay uçlarında az orta kısımlarda geniş bunun faydası ise virajlarda araba yatmıo ama düz yolda bir kasis varsa yaylanma normal gerçekleşiyor. Bildiğim kadarı ile eibach ın bu tarz yayı ya çıkarmadı ya da yeni gelmiştir bana opsyon ve fiyat sunacak olan var mı? cms de fiyat 226 ytl helezon + 75 ytl işçilik.. Ayrıca kule gergisi alınması şart mı yoksa ne gibi artısı eksisi var?
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yuh be kardeşim koskoca patinajda cevap veren yok mu
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya problem patinajda kimse modifiyeci degil yani en azindan cogunluk. Arabanin surasi soyle napayim dersen cozum var veya su araba nasildir dersen ama modifiye icin auto clubturkey ve modifiyem.
tAKA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olmazmı:) sadece sabretmek lazım golf 4 e maxtrac falan alma bence golf 4 icin alınabilecek en iyi marka eibachtır yumusaklıgından oturu. zaten arastırırsan eibach en iyi yaydır piyasadaki, bende golf 4 sahibiyim eibachtan yana oldu tercihim. bu arada cms'de sakın montaj yaptırma 75 ytl nedir? şanzımanı indirip açmak, tekrar toplayıp takmak icin bile 100 ytl alıyor servisler bi yay takmak için 75 ytl noluyoruz ya bu cms abartmış iyice.
tAKA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu arada kule gergisine gerek yok bir işine yaramayacak gereksiz masraf.
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben gene buraya yazayim dedm :) taka ark toyota orjinal parca alio (helezon gene) toyotanın modifiye departmanı var adamlar 180 ytl istio işçilik :)
Öne çıkan mesajlar