2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 1 - ) terör olayları şu an fazlasıyla artmış durumda dur denemiyor . 2 - ) okullarda artan şiddet olayları . 3 - ) gasp , hırsızlık 4 - ) futboldaki şike iddaaları hakemlerin yanlı kararları 5 - ) ünlü die tabir ettiğimiz içi boş bir dünya insan yok o ona tokat attı şöle oldu böyle oldu vs vs şovları 6 - ) türk telekonun içler acısı hali 7 - ) milli takımın ve türk futbolunun düşüşü 8 - ) ankarda oturuyorum ankara için konuşuyorum gençlerin tiki jiks olma özentileri yok düşük bel pantolonlarını papuçlarının içine sokma gibi garip hareketler saçları yaz kış jole ile sağa sola yatırma sevdası ( özellikle varoşda oturan gençlik kız ayarlama bahanesiyle böle oldukları zaman çok komik oluyorlar ) nedir sonuç hiç bişey . . . peki türkiyemizde güneş tutlmasın en iyi izlediği yer olmaktan başka bizi sevindirecek bir olay oldumu olduysa biri yazabilirmi . [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:37 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 9 ) ekranlarda gördüğümüz o..ların gerçek damgalarını yiyerek tescillenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ülkemiz... çok kötü..... aman tanrımm *ağlamaya başlar* ve de özelleştirmelerle kadrolaştırmalar. *ağlamaya tüm şiddetini artırarak devam eder* [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:20 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Faşizm görüyorum. Hayıııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 var.şampiyonlar ligi finalinde ülkemizin tanıtılması,dünya 3.lüğü,erovizyon birinciliği,erovizyon burada yapıldı yine ülke tanıtıldı ve en önemlisi de halk uyanmaya ve bölücülerin gerçek yüzünü görmeye başladı.daha dün bağırıyordu yaşlı amcanın biri türk gençliği sahip çıkın bu ülkeye ülke elden gitmesin diye televizyonda vallahi billahi elinde türk bayrağıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 fırat süper bi örnek kim bağırmış yaşlı bir amca çünkü o biliyoki bu vatan nasıl kazanıldı . şimdiki gençlikde başka işler peşinde [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:25 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Çok merak ettim. Lütfen 6 yaşında bi çocuğa anlatır gibi yazın şunu. Alttan mesajlar vermeyin.. Nasıl ne şekilde engelliyecez vatanın elden gitmesini. Silah kuşanıp sokaklarda bölücümü avlayalım yoksa en yakın ülkü ocağına gidip görevmi alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 alttan msj vermek ne alaka . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Gençlik ülkü ocaklarında vatan için birşeyler yaptığını sanarken piyon olarak kullanıldığını anlasa, okullara dönse, dahi anlamındaki -de'nin ayrı yazılmasını falan öğrense, diline sahip çıksa? Değil mi TopakAnamu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Herkezde bi aman ülkeyi böldürmeyin. Aman bu ülke Savaşarak Kanla kazanıldı, Aman baştakiler iş yapmıyor Siz iş yapın fikirleri belirmiş. Ama ne yapabileceğimizi gösteren Yok. Çok kolay buraya vatan millet sakarya Daatırım yakarım Oley yazmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya arakadaşım siz nerden ülkü ocaklarınıa çektiniz konuyu onu anlamış değilim . ya bu topice girmek için yaş sınırlaması mı koymak lazım . + 25 yazabilir die ben bu konulara care bulun demedim zaten biliyorum olmayacağınıda allahım altaa ne yazıyo yüzümüzü geldürcek bişey varmı onları yazın dedim adam ülkü ocağından girdi vatan yahut silistireden cıktı [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:34 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bak çok rica ediyorum Unut şu ülkü ocağı konusunu. Bi tarafa çekerek savunma yapma. Tamam yanlış yazdım Pardon bakma Pls falan. Ama rica ediyorum ne yapılacağını söyle Adam gibi dersine çalışmak Polisin işine karışmamak dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşıms sen anlamamakta ısrar ediyosun hala ya tamam sen takıl öle care ara [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:37 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yoksa.. yoksa.. KIYAMET?!?! omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Fasism goruyorum kucuk amerika(80lerin) olma yolunda emin adimlarla yuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hoca kimse çözemedi memleketin bu halini sen çözmüşsün bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 memleketin halini çözmek nedir? 12 eylül yaşamış olan ananıza babanıza sorun konuşun onlar anlatsınlar sizlere devletin şu andaki halinin asıl sebeplerini. başa kimlerin geldiğini. türkiyeyi batağa saplayan siyasi liderleri. nasıl faşistlerin burayı yönettiğini. ayrıca ülkü ocaklarına niye girmeyelim? neyse.. öyle amcam çıkmış türk bayrağı sallamış çok mutlu oldum milli duygularım kabardı ile değil gerekli alt yapıyı kurup birlik oluşturmak yapılması gereken şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu ülkede hazır oluşmuş bi Polis birliği var neyse. Tamam oluşturduk mesela birliği. Herkez bir oldu da ne yapıcaz ondan sonra eylem falanmı?. Yoksa hepberaber tek bir partiye oy verip onumu başa geçirmeye çalışacaz? Yani asıl anlayamadığım konu şu. Herkezde bi bu konularda birlik olun, örgüt olun beyni var. Ama örgüt olduktan sonra yasalar çerçevesinde yapılacak şeyleri gösteren yok. Onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Türkiye = Küçük Amerika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 söyle bakalım hepimiz uğur mumcuyla abdi ipekçi ile aynı seviyeye gelebilsek aynı frekansta olabilsek nasıl şeyler değişebilirdi. örgüt demek öyle silahlı örgütü getirmesin aklınıza aynı partiye oy atmakta değil. ülkenin kaderini içindeki insanlar belirler. içindeki insanlarında alt yapısı, kültür birikimi, tarih bilgisi(osmanlı dönemi değil 1950 den sonrası olsada olur), ileriyi görebilme yetisi olmazsa kukla olurlar . sizler ülke direk değişsin hadi bakalım sihirli ayakkabılarımızı vuralım 3 kere aha ülke birden zenginleşti. ülke bi günde bozulmadı bi gündede düzelmez, süreç meselesi bu. kafaların değişmesi gerek ilk önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bol bol çelişki görüyorum. Aşırı milliyetçiliğin, muhafazakarlığın yanında Küçük Amerika olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir ülke. Çelişkinin kralını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 inatla yıkılmıyoruz ben onu görüyorum. bir de birileri acaip pis bir oyun oynuyor. ancak halkı sindirmek, kışkırtmak isteyen belediye otobüsü yakar. gerçekten bir protesto yapmak isteyen mercedes falan yakardı. kontrollü bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 gerçi her ne kadar yazsamda bende ülkenin halinin umut vaad ettiğini düşünmüyorum açıkçası.. ah.. atam öleli neler değişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu işte bize... Çalışmaktan, Kendi işimizi en iyi yapıp ülkeye az bile olsa fayda sağlamaktan başka yapılabilecek şey düşmüyor Düşmez. Eğer savaş istiyorsanız Askerin işi sivilin değil. Ceza istiyorsanız polisin işi Halkın değil. Türk milletinin polis,asker,öğretmen ve asıl olan öğrencisinin kendi işlerini en iyi şekilde yerine getirmek, değişim istiyorsa bunu yasalar dahilinde yapmanın dışında yapabileceği Hiçbirşey yok. Öğrenci asker olmasın, Doktor hırsız kovalamasın diye bu ülkede Azda olsa demokrasi var. Bunlara uymaya çalışmanın dışında dahada bozarsak onunda kalacağını sanmıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Spawn çok güzel söylemiş, "uyuyan gençlik" olarak yapabileceğimiz en mantıklı olay adam gibi çalışmak bu ülkede bir yerlere gelebilip bir şeyleri değiştirmek olur.Şu an kafedeyim 13 yaşındaki çocuğun annesi gelip çocuğunu burda arıyor. Okulda değil internet kafede!, Fakat komedi şu ki; en büyük ABD karşıtları bile farkında olmadan ABD ve İSrail ürünleri alarak (ör COca COla ADidas vb) en büyük yardımı onlara yapıyorlar. Eğer bir şeylerin düzeltilmesini istiyorsak önce kendimizden başlayalım, diğerleri arkamızdan zaten gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar