Romario Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Güneş ışığıyla yıkanmış bir güne uyanıyorum yine Gözlerimi yumup biraz daha uyumak istiyorum Ame elden ne gelir uyanmışım bi kere... Uyanmak;herhangi birşeyden uyanınca birdaha uyumak mümkün değildir O yüzden birşeyleri geç anlamanın kederini hep duymuşumdur Hani "Erken yat,erken kalk" derler ya, Ben hep, erken yatıp geç kalkarım... Renk körü olsam bile, Gökyüzünün o kızıl görüntüsü hep hoşuma gitmiştir; Hani şu güneş doğarken oluşan kızıllık, Ama dedim ya,ben hep geç kalkarım... Böyle güneşli günlerde kuşların şarkılarını dinlemek ne güzeldir, Ama ben nedense hep müzik setimin sesini açıp başka şeyler dinlerim... Karamsar bi insanım galiba, Güneş inatla penceremden içeri girmeye çalışsada Yokmuş gibi davranırım,sonuçta güneşi balçıkla sıvayamıyorum... İstanbulun havası bir gariptir,bir açılır bir kapanır,arada birde yağmur yağar usul usul... Heralde oda benim gibi terazi;dengesiz,duygusal... Deve kuşu misali yaşıyorum hayatı; Çok "kendi kendine" ve "ben" olarak Aslında,mutsuz olmam lazım,ama değilim Sonuçta,hayata bir yerden tutunuyorum... Akşamüstleri hep üzer beni, Her ne kadar güneşle pek ilgilenmesemde Türk misafirperverliğindenmidir bilmem Her gidişinde bir hüzün kaplar içimi... Belki seni hatırlattığındandır Bak görüyomusun yine konu sana geldi. Ne yapayım seni düşünmeden edemiyorum, Sanki her yerde sen varsın,sanki herşey hep "sen"... O yüzden hep senden uzak duruyorum Böylesi daha iyi heralde; Kendi dünyamda tek başıma "yaşamak"... Aslında sensiz sadece "hayat" ta kalıyorum... Biliyorum çok hata yaptım, Belki en büyüğü seni sevmekti, Belkide senin gözünde başka birşeydi. Ne olursa olsun hiç pişman değilim, Ama yinede, Seni sevdiğim için özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bence nadir güzel yazılardan bu sitedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 iş özürle bitmiyor ki...ama cidden güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar