Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ABD de kapsamında İnternet ten yasal bir şekilde film indirme hizmeti başlamak üzere. Hizmet ile film tutkunları DVDlerinin piyasaya çıktığı anda sevdikleri filmleri belli bir ücret karşılığında İnternetten indirip bilgisayarlarında tutabilecekler. Yakın bir zamanda başlayacak olan hizmet için stüdyolar, dijital dağıtım için atılmış dev bir adım nitelemesi yapıyor. Online film dağıtımı yapan Movielink ve CinemaNow şirketleri, kısa bir süre içerisinde dev Hollywood filmlerinin İnternet üzerinden indirilebilmesini sağlayacak. Yeni sistem ile kullanıcılar indirdikleri filmlerin sahibi olarak bilgisayarlarında tutabilecekler. İki şirket şuana kadar kiralama yöntemiyle film indirme hizmeti yürütüyorlardı. Movielink ve CinemaNow şirketleri; Universal Pictures, Warner Brothers ve Twentieth Century Fox gibi dev Hollywood stüdyolarıyla anlaşmış bulunuyor. Hizmet dahilinde eski filmlerin yanı sıra yeni filmler de indirilebilecek. İndirilen filmler yazılımsal koruma sistemiyle korunarak çoğaltılmasının ve optik disklere kaydedilmesinin önüne geçilecek. Daha önce pek çok Hollywood stüdyosu böyle bir yöntemi hayata geçirmeyi düşünmüş fakat korsanlık çekinceleri nedeniyle böyle bir hizmetten uzak durmayı tercih etmişlerdi. Kaynak : Hurriyetim Yorum : Ne kadar olumlu bir hareket olsada korsan filmlerin yapımını kolaylaştırcanı düşünüyorum. Hadi hayırlısı.. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:43 tarihinde, Tcpip tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 MP3'e para verince bi anlamı kalmıyo ki. Albümü al, MP3'e çevir. O yasal sistem öyle çok kullanılmıyo zaten MP^'için. Ama makul fiyata korsan dvd fiyatına film indirebilsek iyi olur tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şu anda zaten 20ytl civarında satılıyor dvd filmler.. indirimde 10-15, yeni çıkanlar 30 falan oluyor arada. yani çok da fark yok korsanıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şöyle bir fark olur, eski bir film buluyor ve izlemek istiyorsunuz diyelim. fiyatı 5 dolar. yurtdışında anormal olmayan 1 mbit bağlantı ile bunu indirmek 10 saat sürer. (4.7 gb) yanında kabıydı, ıvırıydı, zıvırıydı derdi yok, stok derdi yok, iş saati derdi yok.. parasını öde, indirmeye başla, akşam eve gelince izlersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 iyide filmi kopyalayamayacaksam ne işime yarasın bu uygulama? devamlı hdd de mi duracak... ama emulede bulamadığın filmleri indirmek için iyi bir olay. eski filmleri özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 öyle ya da böyle ben onu kopyalarım... gerçi ben 2 milyona alıyorum dvdleri.... hemde 2 adım uzakta.. bozuk ya da yanlış çıkmasındada gidip parasız değiştiriyorum...ha iyi bişeymi hayır... ama olsun.... bu mesajda 17 tane nokta kullanılmıştır. (18) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 turkish daily news'de okudum bende bugün. vallahi hoş bir proje ama suyu çıkabilir ama bunuda aynı sapık sitelerde olduğu gibi kırabilirler. amazon alt yapı ve hizmeti vermek için öneri sunmuş. sanıyorum ki amazon büyük bir ihtimalle bu işi alır, ayrıca disney'i ikna edememişler. fakat büyük bir ihtimal disney'de bu projeye katılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar