KosPer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Beyler herkesi davet ediyorum silinecek ama 1 ay falan açık kalsa 3 tane level 70 char olur heralde :D.1 saatte level 45 oldum.Derudan 50k exp geliyor.Harpyden 100k düşünün artık siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kimse yokki zaten testte bende girdim 45 oldum cz ye girdim kimse yoktu canım sıkıldı çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben girremiyorum yahu =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ahh ah bu serverı evde kurabilsem açarım level 70 char 5-10 kişi taklırız valla süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 dire wolf dan 12k gelio hehe :D bide bu neyin testi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 PunkBuster anti-hile programı yani ßß HS welcome pb olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 KoSper humanmisin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 human mage StaN 46 lvl mage istiyenler pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Karus'um. DieHippie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 failed werior ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 3 gibi basladım :) 42 lvl uzun süre acık kalacakmis bakalım buradayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 en az 2 hafta en fazla 2 ay açık kalcak söylentisi var eğer 2 ay açık kalırsa deil 70 80 oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende acacam insan int mage lightining ama faild wermese bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya daha test aşamasında bu kadar dc veren ve 10061 çeken bi server yoğunluk 0 eğer normale geçiş yapınca böyle olcaksa köşeyi döndük edit: bu arada k2 bize 250 kc hediye etti :P [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 19:17 tarihinde, bozok22 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw tamda 60 oluyodum şurda ne kaldıydı 14 lvl kalmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 dün akşamda 10061 veriyordu şimdide bi giremedim servera. ne zaman açılıyor bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Belli bir saatleri yok xD :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bugun notice geciyordu.. son test yapılyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu pb beta exe sini yükledikten sonra, launcher ile çalıştırmaya çalıştığımda ko kitleniyor.sizde de bunun gibi bi sorun varmı? yani arese girmek istiyorum ama giremiyorum [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 19:34 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Peki Bilgilendirirmisiniz. Nasıl Giricez Server a yada oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Giremiyenler bir arkadasindan KnightOnline_Pbtest.exe ve PB klasörünün tamamını alsın bir sekilde ce C: nin altında ko klasörüne atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya indiriom setupunu yüklüom local settings tempe yüklüo giriom ordada setupu war nasil olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hayırlısıyla basladım orada paticik kalnı kuralım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Stu bendede ayni sekilde yapior.. giremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şu an oyunda olan warmı benim nick s3xtim3 pm me :) ha adamın birinin elinde chitin bow gördüm oha one dedim :D boss kestiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar