onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 The Mealstrom serverında lvl 60 ne rogue umu satıcam su anda guıldı yok 3 parca nightslayer setıgerıkanı rank item av exalted lobtomizer ve donjilos band var. 300 alchemy / 300 herb skili mevcut 150ytl fıayt dusunuyorum ankara olursa elden alısverıs yapabılırız tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yazmayı unutmusum charda %28,94 Crıt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu charı almayın bu charla beni dolandırdılar sürekli maile yeni şifre gönderiorum sakın almayın. bu charın sahibi bana charı verdi daha sora gizli cevap ve mailide verdi sora şifreyi geri aldı bende oynayamasın die sürekli maile yeni sifre gönderiorum şimdi alanıda kazıklıcak onour83 ve Barkın nickli paticik kullanıcılarından sakın sakın karakter almayın başınız yanmasın... [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:21 tarihinde, Padishah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Barkın Bey Istanbulda Oturuor Ve Ben Bu Charı Ondan Satın Aldım Maıl Adresı Su Anda Bende Ve Butun Sıfreler Gızlı Sorular Deıstırılmıs Durumda Senı Benmı Kazıkladım Barkın Adlı Arkadasmı Kazıkladı ? Charı Satan Kısı Benım Artık Barkın deıl Senı Saf Bulmustur Belkı Ama Bana Ole Bısı Olmadı Su Saate kadar Su Saatten Sonrada Yapabılcek Bıseyı Kalmadı Msj Yazarken Suclamalara Dıkkat etmen Dılehıyle Char Hala SATILIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu Arada Padısah Benım bu Sattıgım 10 kusuruncu ac.chepsının ıdlerını yazayım ıstıorsan daha problem cıkmadı BEN SATIORSAM CIKMAZDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu aradasın yazdıgı seylerde en ufak bi dogruluk payı yoktur ne tarz bir insan oldugunuda biliyoruz senin kafanı kırıcam bu kadar işimin arasında ugrastırma beni , insanlara yalan yanlıs ithaflarda bulunma yemin ediyorum seni bulurum o kafanı kırarım allan veleti! charındaki itemleri silen benim arkadasımdı o gece charını silicekti ben engel oldum oda hırsla itemlerinin bi kısmını sildi ki yaptıgınız haraketlerle fazlasını haketmistiniz item silmeyi tasrif etmiyorum ama alakası olmadıgı halde arkadasımı bile cileden cıkardınız ayrıca itemlerinide geri almışsın daha ne istiyorsun ev telefonumu arayıp da 80 yasında ananeme bana 200ytl borcu var diyende sensin terbiyesiz daha konusma buralarda ps: onour83 dan gonul rahatlıgıyla alabilirsiniz ac.cu herhangi bi problem yoktur butun bilgiler kendisindedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Gizli sorunun cevabı (aydogdu) maili ([email protected]) benim itemleri silen arkadaşın charının bilgileri. account adıda (aliusta) şimdi onour83 kardeşim bi şifre yolla maile nası kazık yedigini gör hadi öptüm kal saglıcakla... http://www.wow-europe.com/login-support/password.html;jsessionid=38B83C340E92909F341B36AFEFFBE08D.app02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sende beni gelip istanbulda bulmassan barkin .... illa kaşıntın varsa gel buyur. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 18:38 tarihinde, Padishah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pazar alanında gorudugum her ac.ca atlayıp milleti kandırmıyorum terbiyesiz herif gerci herif bile olamamıssın yasın itibariyle, ben gerekirse o accu geri alıp arkadasın accunu geri veririm 100ytl icin insan kandırıcak sahsiyetsizlikte degilim senin yaptıgın gibi.. eger icinde kalan birsey varsa telefonumu biliyorsun ac telefon goruselim istedigin yerde insnların yaptıgı satışları baltalama burda şahsiyetsiz insan ayrıca şahsıma kufur ettigin icinde paticik adminlerine gerekeni yapmalarını rica edicem birazdan cunku kimsenin paticik uzerinden şahsıma kufur etmesine hakkı yok buna musade etmem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Satmıyorum BEBE AMACIN NE SENIN BURAYA ACC BILGILERINI YAZIORSUN SATMIORUM KENDIM OYNUCAM MAILE SIFREYI RESETLEMEYE DEVAM EDERSEN BARKINDAN OLAY CIKAR SORUNUN BENLE BASLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Su Anda Char Sadece Ankara Icıne Satıcam Elden Vercem Tanısmadan Bu Charı Kımseye Satmıorum Su Veletle Yasanılan Problemı Anlatcam Kafasına yatarsa alıcak.Blizz e Mektup Yazıp Bırkac Parca Fotokopı Gondercez Bu Hafta Maıl Adresıyle Gızlı Sorusunu Deıstırcez Charın Su Anda Tek Problemı Sıfrenın Sureklı 0 lanması Charla Benden Baskası Hıcbırsekılde oyuna gıremez.Patıcık Admınlerıne Rıcam Bıze Bole Sıkıntılar Yasattıgı Icın Bu Adamı Aramızda Gormek Istemıorum Gereken Ilgıyı Gosterın Lutfen Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 resetlemek gibi şansın yok gülüm sen beni dolandır sora gerekli ilgiyi göstermelerini iste varmı öle sana gös terilsin gerekli ilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bu padishah denen sıpa ne kadar dengesiz ve düzeysiz bir insandır ya.lan padishah sıpası hiç mi şeref haysiyet yok senin olmayan bi accountun bilgilerini veriyosun buraya.ulan 10 yaşındaki bebelerde bu oyunu oynuyo ya kıl oluyorum..vallaha dellendim ya.ulan paticiğe saygım olmasa senin burdan tüm ......... küfürü basacam ya.ya allah aşkına bi görevli moderatör admin biri bu çocuğun accountunu kapasın şurdan ya...şerefsiz herif ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 LAN PADİSHAH SIPASI ONOUR BU CHARI YENİ ALDI BARKIN İSİMLİ KİŞİDEN.SEN BU ADAMA NEDEN DOLANDIRICI DİOSUNKİ VELET...YAHU VALLAHİ SENİ ŞU AN ELİME VERİCEKLER AHHH .....KLAVYE SIPASI ANCA YAZAR DURUR BÖLE ABUK SUBUK... YAHU ADMİNLER YADA MODERATÖRLER BİRİ İLGİLENSİN ALLAH AŞKINA KAPATIN ŞU 10 YAŞINDAKİ VELETİN ACCOUNTUNU YADA UYARIN YAHU OLURMU YA BÖLE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşım şerefsiz fln gitme seni anana bacına öyle bi kayarımki aglarsın acı şekilde bu arada bı barkin beni dolandırdı 200 ytl mi aldı nie ben sımdı onun ac.cbilgilerini vermiyimki ? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:44 tarihinde, Padishah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lan şerefsiz bebe bi dene istiyosan ana bacı kaymayı da sanal alemdeki ve yeryüzündeki son laflarını duysun insanlar...insanları bu kadar uyuz ediyosunki demekki herkez senden yaka silkiyo baksana..ana bacı bi karıştır istiyosan herkez senin gibi değil koçum..bi gün yersin kafana bişeyler o zaman geç olur senin için...devam edersin öbür dünyada wow oynamaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya beyler bırakın allahın bebesini. barkın dan bende ac.caldım hiç soru cıkmadı kendi kendine egleniyor bebe klawye erkei işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 citten yaşa taktınız ne kompleksli insanlarmışınız ya ^^ lamer insanlar artık karışmıorum alan alsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaşamında da devam ediyosun heralde böyle konuşmaya lamer mamer rofl mofl lol mol..aferim devam et.sanal alemde kaybolmuşun zaten bari ordan çıkma gerçek hayattanda yok olucak şeyler yapma...hadi koçum yoluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ''Padishah Tarih: 2006-04-04 -------------------------------------------------------------------------------- lan kahpenin dogurduu ananı sikerim senin pezemengiz evladı götünü siktiim pezemengi ananı siktim sen oldun lan 2 yaşındaki halini bilimi ben senin orospu çocugu seni siktir şimdi pezemeng seni....'' özel mesajlardan bana bu tarz mesaj yazan çocuğun paticik forumlarından uzaklaştırılmasını istemekteyim..ayrıca pazar alanında tanımadığı insanlar hakkında dengesiz yorumlar yaptığı ve insanları kışkırtıcı sözler kullandığı içinde bu isteğimi bir kez daha yinelemekteyim.. Gerçek hayatı bana bırakın ben banlıcam bu veledi hayattan..forumdan uzaklaşsın yeter şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 "Pezemengi" ne demek ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 diyorum ya kardeş çoluk çocuk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 simdide iftira etmeye baslamış arkadas milleti kazıklıyamadıgı icin 200m zararda su anda onun acısını cıkarmaya calsıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar