Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Asus P3V4X Anakart AGP 4x destekli PIII 550E İşlemci 256(2x128) Century 133mhz SDRAM 20 gb Quantum Fireball LM 7200rpm Sabit Disk 32 mb Guillomet Geforce 256 Tv-out Ekran Kartı Sound Blaster Live Value Ses Kartı 52x Creative Cd-rom sürücü Disket sürücü Atx Büyük Kasa Klavye Mouse Donanımların paketlerinden çıkan bütün döküman ve cd ler Pazarlığa açıktır. Tek tek malesef satamıyorum. 15 inden sonra teslim edebilirim, o güne kadar bilgisayara ihtiyacım var. Windows Xp+SP1 üzerine son driverlar kurulu olarak teslim ediyorum. İstanbul avrupa da oturuyorum.(Hmm fazla tek düze oldu:):)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sana helalınden 1000$ veririm[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yuh jacabo ne yaptın sen 1000$ ver ben sana benimkini satayım P3-1000,40gb 7200 rpm HDD,geforce2 mx400 64mb falan[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 aaa sturm ayıp edıyosun verdınde almadıkmı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: jacabo, 07 September 2003 14:29 tarihinde demiş ki: sana helalınden 1000$ veririm[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Oha manyak mısın?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Parça parça satmayacam demişsin ama.. Eğer olur da bilgisayar elinde kalırsa ve parça parça satmaya karar verirsen, hard disk i alabilirim.. Bad sector yoksa fazla :) Böyle bir karar verirsen özel mesaj atıver fiyatla birlikte.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Öyle bişi olursa direk topic i uplayıp belirteceğim, ama özel mesajda atarım:) Bu arada hdd mizde bad sector bulunmamaktadır. [Bu mesaj Gallant tarafından 12 September 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kac kisi kullaniyosnz o bilgisayari :P[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bende anakart ve islemciy alabilirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 e satarsan tek tek bende ses kartını alayım bare :))) ama bak msg at banada bende isterem.[hline]Come and get ur soul.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 satarsan bende ram ve ekran kartını alırım pm den ulaşırsın[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar