Oblomov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tek tuşla dismount ve charge yapabilecek bi addon arıyorum arkadaşlar. http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1929 bu addonu buldum ama human mountu için çalıştıramadım. bu addon hakkında bilgisi olan veya başka bir tane tavsiye edebilecek varmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yakında kendi kendine adam öldüren macro da istersiniz nesi zor allah için mounttan inip charge yapmanın. koy bi tuşa mountu,ver allah ver. AB'de salıveriyorum kendimi LM'den aşşağı, takıyorum kendimi geçen bi alliance'ye,temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lolhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben duruidken yapiyom bea :) dedii gibi koy bi tuşa mount hedesini bi tuşada ayılığı 3 tıkla AV nin çimlerini ağlatırsın ayı bağırtıları arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar