SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hayt hayranlarına mücde. "After doing some rehearsals Mikael, Daniel and Johan has decided to go on with LoT! "Rehearsing has been very fun ...really rusty, but very fun and special", says Daniel. The band is also negotiating with a well-known label about a possible contract, more on this later... [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 YIIIIIIHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! *!cok sevinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 mm! lake of tears! yaşasın! süpeer süpeer!!!![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ulan RAahahahhaha ! bayadır almadıım kadar güzel bir haber.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Phalanx: So Fell Autumn Rain Forever Autumn The Homecoming To Blossom Blue Come Night I Reign Raven Land Headstones Demon You/Lily Ann The Path of Gods Lady Rosenred Raistlin and the Rose Return of Ravens When my Sun Comes Down simdilik yeter heralde hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yanlış yere yanlış msg ... [Bu mesaj Mosquito tarafından 13 September 2003 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pardon?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 iste abi terbiyeli insanin farki pardon diyor kibarca bi de bana bak... ayi bildigimiz ayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sen çinde pardon desen anlaşılmaz ama gidip eskimoya da ha? desen anlar ne istediini hehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 forever autumn tadında bol şarkılı bir albüm çıkarsınlarda ben de bir daha hayran olsam lot a...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bh arada orda ne dedim anlaşılmamış tam olarak sanırım. yani ha? ewrenseldir :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hadi hayırlısı, büyük bir umutla bekleyelim de yeni albüm yaklaşık hangi tarihte çıkar, sizin tahmininizce edit:anlam bozukluğu [hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 16 September 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Valla bundan çok beni mutlu edicek bir iki haberden biri herhalde "Lacrimas Profundere" cümleten trafik kazası geçirdikten sonra hep beraber akıllarını başlarına toplayıp tekrar adam gibi Doom yapmaya devam etme kararı aldılar gibi bişii olurdu. Ama nerdee... Bu arada deliripte ben yakından bilgi alacam derseniz Lake of Tears Official Forumları buradan direk gruba mesaj atıp yanıt alabilirsiniz. [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 16 September 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar