syd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sayfalarla açıklanacak birşey değil, başka serverlerde pug bulamazken biz tk ssc temizliyoruz. genel atmosfer boyle. o atmosferden bulunmamıs bırının bu yoprumu yapması cok dogal. bu cevabı beklıyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 merak etme syd, uzun zamandır veknilash'tayım. fakat realm eskisi gibi değil, populasyon azaldı bi kere. zaten ssc/tk pugları bir çok realmde yapılıyor. pek özel bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 outlands olabilir tam emin değilim heroiclere giremiyorlarmış daha arkadaşım. serverin hangiis oldugundan daha emin degilim ogrenince guncellerim. walla ben gayet memnunum diger serverlere kiyasladigimizda. bu durgunlugu da yaz ayında veknilashın bırcok guıldının raide ara vermesine baglıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 project evolution TR guildi aktifmidir şu anda arkadaşlar bilgisi olanv armı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tr aktif değil ne veknilashta ne de zenedarda, veknilash pve serverı olunca herkes migrate ettiği için orda türk kaldığını da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 2 sene önce yazmışım 10 satır üste :D hala da kötüye gidiyor. arada level 1 charımla giriyorum eski bir arkadaşla konuşmak için. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar