perfi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 evet simdi bi sunumum olucak ornek olarak nasil utu yapilir , yemek pisirilir tarzindan biseyler degisik guzel birsey ariyorm ama bulamadim . bu nasil bi odev demeyin ingilizce hazirlikta catlak hocam verdi iste . sunum 2 veya 3 dakika surecek . yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şurdaki linkten bişeyler yazsan bir de soyle un yumurta gotursen fake bi kek yapsan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bende yemek yapmayi dusundum ama alet edavat yok cinli elemanlar soguk soguk yemek yapti bugun yemeye korktum yarin a benim hazirlamam gerekiyor . elimde olsa sucuk yumurta yapcam agizlari acik kalicak oha super yemek diye ama ocak yok :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar