Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EŞKIYA @ Star

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doru başyapıt belki ama bazen onlar bile bayabiliyo
yani tekrar tekrar izlemesi gereksiz olan filmler de vardır .. fight club ve matrix kesinlikle bunların arasında deildir[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
bu benimde kucukken basima gelen "ghost busters 2 yi 40 defa izleme sendromu) gibi bise[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki:
Vay be
7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj
Mesaj tarihi:
dırınınıt nınıt dırı dırı dınıt
ghost bustersss
who will you call ? ghost bustersss

*!sıkıldığını hiç belli etmez*[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
memento buna dahildir derken izlenmeli mi izlenmemeli mi

işin yoksa ben memento nun yüz kere izlenmesi gerektiği görüşündeyim[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
sırf hikaye deildir ki film.

ben de fight club ın hikayesini biliyorum ama o filmi 10 kere daha izlesem 10 ayrı anlam çıkartacağımın farkındayım
memento da çok değişik yorumlara açık bi film olduğundan özellikle sonunu hatırlarsan .. tamamen izleyiciye bırakılıyodu olay. bu tip filmler biçok defa izlenmelidir[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
fazla verdiler eşkiyayı kabak kıvamına geldi ama

Kanımca yapılmış en iyi türk filmidir eşkiya izlemeyenler kesin izlicek![hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Mesaj tarihi:
Memento nun yapısı biraz "ters" olduğu için bence 1 kez izlenip bırakılmamalı . Film anlaşılıyor tabi bir izlemede ama pek çok ufak ayrıntıyı 2. seferde farkediyosunuz .

edit : bikaç quote ekliyim filmden ;
said:

Natalie: What's the last thing that you do remember?
Leonard Shelby: My wife...
Natalie: That's sweet.
Leonard Shelby: ...dying.

said:

Leonard Shelby: I don't think they let people in my condition carry a gun.
Teddy: Fuckin' hope not.
[hline]uo-ao-tfc

[Bu mesaj odium tarafından 04 Şubat 2003 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Filmi baştan sona hiç izlemedim hep bölük bölük :)
Güzelmi :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
  • Yeni Oluştur...