MadEaGlE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arkadaşlar nokia 6600 ın benim için en kotu ozelliği şu 9 sn video çekim olayı. Tabi bunu düzeltecek programlar var ama ben bunları nasıl ve nerden bulacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 adam gibi kaliteli çeken yok aldığıma bin pişman oldum allah belasını versin böyle telefonun, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum adam gibi bi video programıda bulamadım zaten bütün programları sildim sadece mesaj atıyorum mesaj geliyor konuşuyorum bide saate bakıyorum başka hiç bir özelliğini kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 camcoder pro var. gayette güzel çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cepforum.com da olması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 www.mobildepo.com [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:28 tarihinde, ERHOT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar