soulteam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 item ne var sende warrior a dbufffsuzcok ii vurmussun helal valla item lara bakacam sımdı + lordo ncs mı yaptın le sen :S [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:46 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yeah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 __________buying lupus staff +7 or +8 pm me fast _____________ yazdım diye adam pm attı clan ismi sordu sonra diyo dupeyemi basladınız diyo demek item almak da duper durumuna dusruuyo insanı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 itemların linki bozuk. Ben sana pm den mail i ve pass ı vereryim bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hımm o ap ye le niggazla yapıcagın 1vs1 de basarılar dilerim çünkü cok zor aranızda 2 lvl ve baya bide ap farkı olucak ben kesemiom sahsen :D ! wilkensonu kesdiğine inanamıyorum hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Fc 64 oldum jnm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bende dd yok dd olsa lol kimse kalmaz :P şu halim ile asasların arasına girmeye çekiniyorum..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu ara dd alın altın olcak onlar altın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tbrklr dostum nice lvl lere mirage +8 alamda kapısalım olurmu :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 olur yaw ayıpsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hey yawrum kıvırma elinde daha bi tane +8 yokken warrior a nasıl 1.1k vuruyosun garanti db var buna ıtıraz etme barı bende +7 dual mirage varken warrior a debuzzsuz max 800 900 vuruom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kim kimle areanya yapıyo kim cagırıyo anlamadım 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bende +7 dual mirage varken warrior a debuzzsuz max 800 900 vuruom sen ii vuruon benimki tam rezillik abi shelli wariora 600 cakıom chıttınlıya 750-800 arası ölüm abi warior kesmek cok zorluolar acıkcası dün 2 wariorun arasına daldım 1 ini kesdim 2 . sini tam kesiodumki cekdiler yani her asas kafasına göre warior kesemez bence cekinirler:D!sahsen benim yimiyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 o sensin arkadaşım. Ben ona bişey diyemem. Niggaz ile kapısayım senin ilede kapısırım elbet .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 banamı diosun?bana diosan beklerim neden olmasın sonucta oyun! ben kesildiğimde cok sinirlenirim beni kesdiler die deil! yanlızca nerde hata yapıyorumda bu adamlar bana karsı üstünler die! [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:03 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 nerede hata yaptıgını goseterebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 her zaman janım her sekilde beklerım benı o zaman 2 skillde cok rahat alman lasım ıstersen cz de yapalım bu ısı arena bug lı deme sonra F9 gibi 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 anlat bakam nerde hata yapıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 cz de gorduklerimi anlatayım: minor iyi degil onu geliştirip uzerine hp pot içersen daha iyi kaçma şanşı yakalarsın.. sonucta assassiniz.. katil kacarak keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 magelerin pususuna kaynayın cok guzel oluo uehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben hatamın farkına wardım kapısırken pot içiom arkasından minora dayanıom mana 0 oluo sonra mana basana kadar adamlar parcalıo!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ilk hitte hp pot sonra dayan minore :) ama bunu bende uygulama genelde ilk spike vurmuorum :) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:18 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ööle yapıomda minora dayanınca mana 0 oluo mana 2.sayfada basamayınca yalan oluoz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://img401.imageshack.us/my.php?image=lol2jc.jpg f9un yapamadıgını siz mi yapacaksınız dior ceek ceekin ozel istegi uzerine bu resmi buraya koyuorum simdiden soyleyem hiçbir sekilde ceeki sawunmak için yazmıorum not:ceek gibi bunun bi oun oldugunu siz unutmayın kendisi knightla kafayı yemiş benim sahsi gorusum [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:34 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar