Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresin Kum Torbaları :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
item ne var sende warrior a dbufffsuzcok ii vurmussun helal valla item lara bakacam sımdı
+
lordo ncs mı yaptın le sen :S

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:46 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hımm o ap ye le niggazla yapıcagın 1vs1 de basarılar dilerim çünkü cok zor aranızda 2 lvl ve baya bide ap farkı olucak ben kesemiom sahsen :D ! wilkensonu kesdiğine inanamıyorum hala!
Mesaj tarihi:
hey yawrum kıvırma
elinde daha bi tane +8 yokken warrior a nasıl 1.1k vuruyosun garanti db var buna ıtıraz etme barı

bende +7 dual mirage varken warrior a debuzzsuz max 800 900 vuruom
Mesaj tarihi:
bende +7 dual mirage varken warrior a debuzzsuz max 800 900 vuruom

sen ii vuruon benimki tam rezillik abi shelli wariora 600 cakıom chıttınlıya 750-800 arası ölüm abi warior kesmek cok zorluolar acıkcası dün 2 wariorun arasına daldım 1 ini kesdim 2 . sini tam kesiodumki cekdiler yani her asas kafasına göre warior kesemez bence cekinirler:D!sahsen benim yimiyo:D
Mesaj tarihi:
banamı diosun?bana diosan beklerim neden olmasın sonucta oyun! ben kesildiğimde cok sinirlenirim beni kesdiler die deil! yanlızca nerde hata yapıyorumda bu adamlar bana karsı üstünler die!

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:03 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilk hitte hp pot sonra dayan minore :) ama bunu bende uygulama genelde ilk spike vurmuorum :)

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:18 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
http://img401.imageshack.us/my.php?image=lol2jc.jpg
f9un yapamadıgını siz mi yapacaksınız dior ceek
ceekin ozel istegi uzerine bu resmi buraya koyuorum simdiden soyleyem hiçbir sekilde ceeki sawunmak için yazmıorum

not:ceek gibi bunun bi oun oldugunu siz unutmayın kendisi knightla kafayı yemiş benim sahsi gorusum

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:34 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...