Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 WilkensooN ile yaptığın 1v1. Debuff, Malice vs hiç bişey yok. [spo] [/spo] Bu da kum torbası CeeK. Burdada Duffer yok kesinlikle Item fotolarımı SS bölümünden bakabilirsiniz. WilkensooN çıldırdı :)))) Orclar selamımı iletsin plsss xD [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 21:33 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 21:42 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 resimleri tekrar gözden geçirsen fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Düzelttim HOhhh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sizin gibi gencleri battlede gormek isteriz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya git işine . S-e-n-l-e-n Battle Yapmam. Tehlikeli adamsın vesselam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saka bir yana eger malice-parazite falan yoksa bu damageyi yediyse bisey diyemiyorum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 İnanmazsınız ama gerçekten yoktu hiç duff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Köşede human priest var abicim %75 Duffer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 CeeK in resmindeki duffer deil Full Healer. En azından bana öyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hmm full heal %100 malice vardır abicim yaf yapma 1.1k vuramassın duffsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Önemli olan kombon. Bak WilkensooN un resimlerine. Onda da duff vardı dersen zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 suç atmak amaçlı değil ama wilkensoonun hem dd kafalık hem dd kalkan almasını saglayacak apde bir sin değilsin bence senle karşılaşmadan önce debuff yiyip town cekmemiş olabilir bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 LOL.. Onla rahat 4-6 dakika kapıştım. Bi duff da 30 dk. Sürer deme şimdi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hyr sadece şahsi görüşümüsöyledim wilkensoon un itemlerini biliyorum cunku .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 =) Eglenceli gorunuyor.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:33 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bende tahmin edebiliyorum itemlerini. (Bu ara ben Gokay Ismail abi.ottoman_JNR bilirsin level kasıyoduk eskiden :) Malkoc, aret_blade) Ben zorladım 1v1 yapması için. Çünkü arkadaşımın kombosu bence çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 peki o zaman bi 1v1 de ben istiorum theridone den gün saat belirtirseniz pm e sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lol herzaman scrollu scrollsuz bu arada cz den cıktım moradona gittim kekurikekakuka kestim kekuri ring cıktı LOL suan elimde 2 tane kekuri var : ) 4Muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tmm scroll aldıgım zmn burdan pm atarım bu ara lvl kasıorum cunku sen hazır olunca oyunda pmle beni /pm NiggazDream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 nickini biliyorum reklam yapma alırım anahtarını niggaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sizin gibi gençleri arenada görmek isteriz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 reklam 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hehehehehe :D yuru be ismail abi :D ben gokay :D [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:42 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 theridone lvl ve ap kac bi söölermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 61 im ap 1400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar