jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şimcik babam laptop almısta ne aldıgını tam soylemedı suprız muprız dedı sıngapurdan almış sanırım buyuk olasıkla bu google dan baktım ıste paso uzakdogu cıktı amerıka mamrıka cıkmadı bunların garantisi mesela burdada gecicek mi ? merak ettim herhangı bı arızada ahanda şıçtık moduna mı gircem yoksa garantisi uluslar arasımı oluyor bu olmazsa bıde toshıba sormustu bana aynı sorum onun ıcınde gecerlı toshıba veya sony lerde garantıler uluslararası mı oluyor ? bıde burda pıyasaya cıkmamıs urunun teknık servısını verıyorlarmı ? biraz karısık oldu ama nese [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:36 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 En güzeli sony Türkiye'ye telefon açıp iyice bi öğrenmen olur.Her firmaya göre değişebilir garanti olayları.Ben arayamam diyosan yarın ben ararım senin yerine :) Bide fiyatı nedir Törkiş lira olarak merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 3 bin gayme hm zaman alan almış ta mraktan sordum bılen bırı varmı diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 laptoplarda yurtdisindan gelen mallarda uluslarasi garanti yok. Eger uluslararasi garanti istiyorsan aldigin yere ekstra 200 300 dolar civari bir para verip hem garantiyi 2 3 seneye cikartiyorsun hemde uluslararsi garanti aliyorsun. Amerikadaki butun hp dell falan hep boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hmm neyse ben persembeyı beklıyım en ıyısı ogrenırım babamdan vermısmı oyle fazladan para fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 babamla sımdı konustum aldıgı yerde adam uluslararası garantı fılan demıs sanırım vermıs butun fatura matura garantı seylerını tam bılmıyorum bıde 2800 ytl mıs o bı arkadas sormustu gayet ucuza geldı sanırım neyse bozulmaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar