Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uluslarasi Garanti (laptop)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimcik babam laptop almısta ne aldıgını tam soylemedı suprız muprız dedı sıngapurdan almış sanırım
buyuk olasıkla bu

google dan baktım ıste paso uzakdogu cıktı amerıka mamrıka cıkmadı bunların garantisi mesela burdada gecicek mi ? merak ettim herhangı bı arızada ahanda şıçtık moduna mı gircem yoksa garantisi uluslar arasımı oluyor

bu olmazsa bıde toshıba sormustu bana aynı sorum onun ıcınde gecerlı toshıba veya sony lerde garantıler uluslararası mı oluyor ? bıde burda pıyasaya cıkmamıs urunun teknık servısını verıyorlarmı ?

biraz karısık oldu ama nese

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:36 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
En güzeli sony Türkiye'ye telefon açıp iyice bi öğrenmen olur.Her firmaya göre değişebilir garanti olayları.Ben arayamam diyosan yarın ben ararım senin yerine :)
Bide fiyatı nedir Törkiş lira olarak merak ettim :)
Mesaj tarihi:
laptoplarda yurtdisindan gelen mallarda uluslarasi garanti yok. Eger uluslararasi garanti istiyorsan aldigin yere ekstra 200 300 dolar civari bir para verip hem garantiyi 2 3 seneye cikartiyorsun hemde uluslararsi garanti aliyorsun. Amerikadaki butun hp dell falan hep boyle
Mesaj tarihi:
babamla sımdı konustum aldıgı yerde adam uluslararası garantı fılan demıs sanırım vermıs butun fatura matura garantı seylerını tam bılmıyorum bıde 2800 ytl mıs o bı arkadas sormustu gayet ucuza geldı sanırım neyse bozulmaz umarım :)
  • Yeni Oluştur...